Välj en sida

4-kamp (ungdomar 10-17 år)

Vill du anordna en oförglömlig klassträff eller är det dags att hitta på något kul med idrottsklubben? Eller bara ha kul med kompisarna? Elle kanske ska ni fira ett födelsedagskalas? Oavsett anledning så är vår 4-kamp det perfekta alternativet för en fartfylld och rolig stund tillsammans med oss på Gökboet.

I vår populära 4-kamp väljer ni de fyra banorna från den listan som du finner i nedan bokningsformulär som ni vill tävla i. Ni väljer också den femte banan ni vill köra som blir er finalbana.
Ni tävlar i lag och när ni anländer till Gökboet får ni instruktioner från vår personal som sedan ger er ett litet 4-kamps-kit.

Ni utser en gruppledare som ansvarar för hela gruppen (vi ser helst personen som gjort bokningen), sedan delar ni in gruppen i lag om max 10 personer i varje lag. Varje lag ska ha en lagledare. Sedan går ni runt i vårt aktivitetshus och tävlar i dem banorna ni har valt. På plats finns vår glada personal som ger instruktioner på varje bana och som kan hjälpa till om det behövs. Som avslutning kör ni er valda finalbana och vi kan lova kämparglöd in i det sista och allt avgörs när de sista poängen delas ut. Vilket lag står som dagens vinnare?

På plats har vi ett kök och en loungeyta för att sitta och umgås och fika efteråt, eller kanske låta födelsedagsbarnet öppna presenter? Loungeytan går inte att boka för sig själv utan delas av alla sällskap som är bokade samtidigt. 

Vår loungeyta och kök till gästerna (klicka på plustecknet för att läsa mera)

Direkt i vår reception finns vår mysiga loungeyta. Denna har alla som bokar hos oss fri tillgång till och ingår när ni bokar en 4-kamp hos oss. Perfekt yta för att ta med sig catering och sitta och äta och umgås efter era aktiviteter, eller varför inte sätta sig runt något av våra bord och samtala om utvecklingen på företaget och i arbetsgruppen?

Bakom repetition hittar ni också vår fullrustade kök som är till er gäster. Där har vi två stora kylskåp, fyra mikrovågsugnar, en spis samt diskho. Detta är till för er gäster och perfekt ifall ni vill kyla ned medhavd mat och dryck, värma något eller ta vatten till era vattenflaskor eller något annat. Ni har fri tillgång till hela köket. 

Oavsett vilken anledning är vår loungeyta och kök perfekt för både mat, dryck och umgänge och ger den där perfekta inramningen av er 5-kamp hos oss på Gökboet!

 

Läs gärna igenom våra bokningsvillkor så tar ni del av bra info kring hur en bokning fungerar hos oss på Gökboet. Klicka på nedan knapp:

Våra banor:

Här nedan listar vi alla våra banor. Klicka på plustecknet vid varje bana för att läsa mera om varje bana!

AIRHOCKEY

Klassiskt AirHockey-spel, med skillnaden att vårt bord är en super-variant och ni är 3 spelar från varje lag som spelar och samlar poäng gemensamt. Alla mål räknas ihop gemensamt och det lag som gjort flest mål efter 10 minuter står som segrare.

Fysisk: 0%
Lugn: 75%
Samarbete: 75%

BOLLHAVET

En klassisk aktivitet i ett format du säkert aldrig sett det tidigare. Leta reda på färgade bollar och badankor bland 1000-tals vita bollar i vårat studsiga och roliga upplåsbara bollhav.

Fysisk: 75%
Lugn: 0%
Samarbete: 25%

BUNGEE RUN

En av våra mest populära grenar. Spring sida vid sida och försök få din kloss längre fram än motståndarens.
Låter lätt? Absolut, men båda är fastsatta i ett antal bungee-rep som gör allt för att dra dig tillbaka!

Fysisk: 100%
Lugn: 0%
Samarbete: 0%

HINDERBANAN

Vad sägs om en dryga 30 meter lång, uppblåsbar djungelbana med massa hinder? Det är vår hinderbana det!
Vilket lag bemästrar alla hinder först och får alla sina lagspelare först i mål?

Fysisk: 100%
Lugn: 0%
Samarbete: 50%

HÄSTRACE

Har ditt lag turen med sig och kan rida in er häst först i mål? Här gäller det att gissa om nästa kort i leken är högre eller lägre och må snabbaste häst komma i mål först!

Fysisk: 25%
Lugn: 75%
Samarbete: 25%

NATTDUELLEN

Precis som i TV-programmet Mästarnas mästare ska du vara snabbast på flaskorna!
Du har en motståndare på andra sidan bordet och här är det kvickhet och koncentration som står i fokus!

Fysisk: 0%
Lugn: 100%
Samarbete: 0%

SKOTTKÄRRERACE

En rolig samarbetsgren där den ena är blind och den andra är döv. Utmed en slingrad väg ska paret ta sig i mål snabbare än motståndarnas par. Mycket skratt utlovas.

Fysisk: 25%
Lugn: 25%
Samarbete: 100%

SUMOBROTTNING

Sätt på er en varsin sumodräkt, ställ er redo och vänta på startsignalen. Börja brottas.
Vem är både starkast och smidigast och får över sin motståndare först förbi den röda cirkeln?

Fysisk: 75%
Lugn: 0%
Samarbete: 0%

SWEEPER ARM

Ducka under och hoppa över armarna innan de sveper ner hela dig i Meltdown. Tillsammans jobbar ni med att samla mest tid. Armarna går snabbare och snabbare och byter håll utan förvarning. Vem står kvar längst?

Fysisk: 100%
Lugn: 0%
Samarbete: 50%

TJUREN

Bemästrar du vår klassiska mekaniska tjur? Kan du sitta kvar trots att tjuren gör allt för att slänga av dig? Så plocka nu fram din intre Cowboy inom dig och sitt kvar längst av alla!

Fysisk: 25%
Lugn: 50%
Samarbete: 0%

TOARACE

En fartfylld uppblåsbar racerbana med motordrivna toastolar. I stafett ska ni åka på toastolarna och samla fler koner än motståndarlaget. Vi lovar mycket skratt och en upplevelse ni säkert aldrig varit med om förr!

Fysisk: 0%
Lugn: 75%
Samarbete: 75%

WHACK-A-WALL

Tryck in fler klossar än dina motståndare på denna upplåsbara vägg. När en kloss har tryckts in så kommer andra klossar tillbaka lika snabbt då motståndarlaget gör samma sak på andra sidan. Tempo!

Fysisk: 75%
Lugn: 0%
Samarbete: 50%