Välj en sida

4-kamp (ungdomar 10-17 år)

Vill du anordna en oförglömlig klassträff eller är det dags att hitta på något kul med idrottsklubben? Eller bara ha kul med kompisarna? Elle kanske ska ni fira ett födelsedagskalas? Oavsett anledning så är vår 4-kamp det perfekta alternativet för en fartfylld och rolig stund tillsammans med oss på Gökboet.

I vår populära 4-kamp väljer ni de fyra banorna från den listan som du finner i nedan bokningsformulär som ni vill tävla i. Ni väljer också den femte banan ni vill köra som blir er finalbana.
Ni tävlar i lag och när ni anländer till Gökboet får ni instruktioner från vår personal som sedan ger er ett litet 4-kamps-kit.

Ni utser en gruppledare som ansvarar för hela gruppen (vi ser helst personen som gjort bokningen), sedan delar ni in gruppen i lag om max 10 personer i varje lag. Varje lag ska ha en lagledare. Sedan går ni runt i vårt aktivitetshus och tävlar i dem banorna ni har valt. På plats finns vår glada personal som ger instruktioner på varje bana och som kan hjälpa till om det behövs. Som avslutning kör ni er valda finalbana och vi kan lova kämparglöd in i det sista och allt avgörs när de sista poängen delas ut. Vilket lag står som dagens vinnare?

På plats har vi ett kök och en loungeyta för att sitta och umgås och fika efteråt, eller kanske låta födelsedagsbarnet öppna presenter? Loungeytan går inte att boka för sig själv utan delas av alla sällskap som är bokade samtidigt.