5-kamp (vuxna över 18 år)

Arrangerar Göteborgs Största 5-kamp

Kort sagt vi tar stolthet i att aktivt arrangera Göteborgs största 5-kamp, en spännande aktivitet att göra i Göteborg som konsekvent har engagerat sällskap under de senaste 20 åren. Nämligen denna långvariga framgång beror inte enbart på vår brinnande passion, utan också på den omfattande populariteten som vår 5-kamp, en uppskattad aktivitet att göra i Göteborg, ständigt åtnjuter. För att ytterligare höja upplevelsen av att göra något minnesvärt i Göteborg erbjuder vi ett mångsidigt urval av 12 dynamiska banor att välja mellan. Genom detta säkerställer vi en rik och mångfaldig upplevelse, vilket garanterar att varje deltagare lämnar med minnen som varar livet ut.

Mångsidig Tillställning för Olika Sällskap

Dessutom är vår 5-kamp jämförelsevis passande för olika typer av sällskap. Oavsett om det är den glada och livliga möhippan, den efterlängtade kick-offen, kompisgänget i jakt på skoj med roliga stunder eller företagsgruppen som strävar efter att stärka sitt team genom underhållande och roliga aktiviteter – alla är välkomna att delta.

Val av Banor och Final för En Anpassad Upplevelse i er 5-kamp

I samband med er bokning, erbjuder vi er entusiastiskt den unika möjligheten att aktivt välja från inte mindre än 12 olika banor för att skräddarsy er 5-kampsupplevelse att göra i Göteborg. Ni får möjligheten att engagerat välja de fem banorna där ni önskar tävla, samt er valda finalbana, vilket resulterar i en komplett och dynamisk upplevelse med totalt sex banor att göra i Göteborg. Dessutom, för att ytterligare berika er förståelse, tillhandahåller vi noggrant detaljerad information om varje bana i boknings formuläret. Vidare, för de som önskar fördjupa sin insikt om våra banor innan de fattar sitt beslut, inbjuder vi er att utforska nedre delen av denna sida. Där upptäcker ni omfattande och välinformerad information om varje enskild bana, vilket hjälper er att göra välgrundade och kloka beslut för er spännande och äventyrliga dag.

Genomförande av Tävlingen och Lag uppdelning

När det gäller tävlingen i långa loppet, sker den i lag och när ni anländer till Gökboet kommer vår personal att ge er nödvändiga instruktioner samt tillhandahålla ett litet 5-kamps-kit. Dessutom utses en av er som gruppledare och ansvarar för helheten (föredraget är att gruppledaren är den personen som bokade evenemanget). Därefter delar ni upp gruppen i lag om högst 10 personer per lag och varje lag bör ha en utsedd lagledare. Följaktligen beger ni er runt i vårt aktivitetshus för att tävla i de valda banorna. Vår vänliga personal kommer att vara närvarande vid varje bana för att ge instruktioner och hjälp om så behövs.

Avslutning och Spänningen Vid Finalbanan i 5-kampen

Slutligen till sist kör ni er valda finalbana, och vi kan försäkra er om en strid full av energi och engagemang ända till det sista. Allt avgörs när de sista poängen delas ut. Också vilket lag kommer att stå som dagens segrare? Det är den spännande frågan som kommer att få sitt svar vid tävlingens slut.

Vår loungeyta och kök till gästerna (klicka på plustecknet för att läsa mera)

Dessutom direkt i vår reception finns vår mysiga loungeyta. Även denna har alla som bokar hos oss fri tillgång till och ingår när ni bokar en 5-kamp hos oss. Uppenbarligen en perfekt yta för att ta med sig catering och sitta och äta och umgås efter era aktiviteter, eller varför inte sätta sig runt något av våra bord och samtala om utvecklingen på företaget och i arbetsgruppen?

Bakom receptionen hittar ni också vår fullrustade kök som är till er gäster. Nämligen där har vi två stora kylskåp, fyra mikrovågsugnar, en spis samt diskho. Detta är till för er gäster och perfekt ifall ni vill kyla ned medhavd mat och dryck, värma något eller ta vatten till era vattenflaskor eller något annat. Ni har fri tillgång till hela köket.

Då oavsett vilken anledning, är vår loungeyta och kök nämligen perfekt för både mat, dryck och umgänge och ger den där perfekta inramningen av er 5-kamp hos oss på Gökboet!

loungeyta och kök till gästerna

köket

Läs gärna igenom våra bokningsvillkor så tar ni del av bra info kring hur en bokning fungerar hos oss på Gökboet. Klicka på nedan knapp:

Våra banor:

Här nedan listar vi alla våra banor. Klicka på plustecknet vid varje bana för att läsa mera om varje bana!

AIR HOCKEY

air hockey en del i 5-kamp 5kamp till möhippan o svensexan att göra i göteborg

Klassiskt AirHockey-spel, med skillnaden att vårt bord är en super-variant och ni är 3 spelar från varje lag som spelar och samlar poäng gemensamt. Alla mål räknas ihop gemensamt och det lag som gjort flest mål efter 10 minuter står som segrare.

Fysisk: 0%
Lugn: 75%
Samarbete: 75%

BOLLHAVET

bollhav med badankor En aktivitet för möhippor och svensexor i Göteborg: Delta i en 5-kamp som främjar laganda och teambuilding.

En klassisk aktivitet i ett format du säkert aldrig sett det tidigare. Leta reda på färgade bollar och badankor bland 1000-tals vita bollar i vårat studsiga och roliga upplåsbara bollhav.

Fysisk: 75%
Lugn: 0%
Samarbete: 25%

BUNGEE RUN

Bungee Run eller Bungyrun med gummiband För möhippan eller svensexan i Göteborg, prova en 5-kamp för en oförglömlig teambuilding-upplevelse.

En av våra mest populära grenar. Spring sida vid sida och försök få din kloss längre fram än motståndarens.
Låter lätt? Absolut, men båda är fastsatta i ett antal bungee-rep som gör allt för att dra dig tillbaka!

Fysisk: 100%
Lugn: 0%
Samarbete: 0%

HINDERBANAN

30m hinderbana djungel fysisk Göteborgs 5-kamp: Det perfekta valet för en rolig och samarbetsfrämjande aktivitet under möhippan eller svensexan.

Vad sägs om en dryga 30 meter lång, uppblåsbar djungelbana med massa hinder? Det är vår hinderbana det!
Vilket lag bemästrar alla hinder först och får alla sina lagspelare först i mål?

Fysisk: 100%
Lugn: 0%
Samarbete: 50%

HÄSTRACE

hästrace kapplöpning med gissa kort Planera en unik möhippa eller svensexa i Göteborg med en spännande 5-kamp som bygger på teamarbete.

Har ditt lag turen med sig och kan rida in er häst först i mål? Här gäller det att gissa om nästa kort i leken är högre eller lägre och må snabbaste häst komma i mål först!

Fysisk: 25%
Lugn: 75%
Samarbete: 25%

NATTDUELLEN

nattduellen snabbast på flaskorna Gör möhippan eller svensexan i Göteborg extra minnesvärd med en teambuilding-fokuserad 5-kamp

Precis som i TV-programmet Mästarnas mästare ska du vara snabbast på flaskorna!
Du har en motståndare på andra sidan bordet och här är det kvickhet och koncentration som står i fokus!

Fysisk: 0%
Lugn: 100%
Samarbete: 0%

SKOTTKÄRRERACE

skottkärrerace den döve leder den blinde I Göteborg, förvandla möhippan eller svensexan till en äventyrlig upplevelse med en 5-kamp som stärker lagandan.

En rolig samarbetsgren där den ena är blind och den andra är döv. Utmed en slingrad väg ska paret ta sig i mål snabbare än motståndarnas par. Mycket skratt utlovas.

Fysisk: 25%
Lugn: 25%
Samarbete: 100%

SUMOBROTTNING

sumobrottning med dräkter och kämpar glöd Upplev en spännande del av 5-kampen i Göteborg, perfekt för teambuilding under möhippor och svensexor.

Sätt på er en varsin sumo dräkt, ställ er redo och vänta på startsignalen. Börja brottas.
Vem är både starkast och smidigast och får över sin motståndare först förbi den röda cirkeln?

Fysisk: 75%
Lugn: 0%
Samarbete: 0%

SWEEPER ARM

sweeper arm ducka och hoppa på tid För en kreativ och sammanhållande aktivitet i Göteborg, välj en 5-kamp för er möhippa eller svensexa.

Ducka under och hoppa över armarna innan de sveper ner hela dig i Meltdown. Tillsammans jobbar ni med att samla mest tid. Armarna går snabbare och snabbare och byter håll utan förvarning. Vem står kvar längst?

Fysisk: 100%
Lugn: 0%
Samarbete: 50%

TJUREN

mekaniska tjuren ferdinand Gör teambuilding till en central del av möhippan eller svensexan i Göteborg genom att delta i en utmanande 5-kamp.

Bemästrar du vår klassiska mekaniska tjur? Kan du sitta kvar trots att tjuren gör allt för att slänga av dig? Så plocka nu fram din intre Cowboy inom dig och sitt kvar längst av alla!

Fysisk: 25%
Lugn: 50%
Samarbete: 0%

TOARACE

toarace med elektriska toaletter

En fartfylld uppblåsbar racerbana med motordrivna toastolar. I stafett ska ni åka på toastolarna och samla fler koner än motståndarlaget. Vi lovar mycket skratt och en upplevelse ni säkert aldrig varit med om förr!

Fysisk: 0%
Lugn: 75%
Samarbete: 75%

WHACK-A-WALL

whack-a-wall whack a wall stresstålig

Tryck in fler klossar än dina motståndare på denna upplåsbara vägg. När en kloss har tryckts in så kommer andra klossar tillbaka lika snabbt då motståndarlaget gör samma sak på andra sidan. Tempo!

Fysisk: 75%
Lugn: 0%
Samarbete: 50%