Välj en sida

5-kamp (vuxna över 18 år)

Vi har Göteborgs största 5-kamp, och det är vi väldigt stolta över och vår 5-kamp har underhållit sällskap i över 20 år, så vi vet att vår 5-kamp är mycket populär.

Passar alla sällskap, från den glada möhippan till den efterlängtade kick-offen, från kompisgänget som vill ha en kul stund till företagtsgruppen som vill sammansvetsa sig genom roliga aktiviteter.

När ni gör er bokning väljer ni också de 5 banorna ni vill tävla i, samt även er finalbana som ni vill avsluta hela 5-kampen med, så totalt 6 banor. Både i bokningsformuläret finns det beskrivningar på våra banor, men vill man läsa om våra banor innan man börjar göra bokningen så klicka här för att läsa om våra banor.

Ni tävlar i lag och när ni anländer till Gökboet får ni instruktioner från vår personal som sedan ger er ett litet 5-kamps-kit. Ni utser en gruppledare som ansvarar för hela gruppen (vi ser helst personen som gjort bokningen), sedan delar ni in gruppen i lag om max 10 personer i varje lag. Varje lag ska ha en lagledare. Sedan går ni runt i vårt aktivitetshus och tävlar i dem banorna ni har valt. På plats finns vår glada personal som ger instruktioner på varje bana och som kan hjälpa till om det behövs. Som avslutning kör ni er valda finalbana och vi kan lova kämparglöd in i det sista och allt avgörs när de sista poängen delas ut. Vilket lag står som dagens vinnare?

På plats har vi ett kök och två olika loungeytor för att sitta och umgås på. En loungeyta med soffor där ingen mat eller dryck får förtäras och en loungeyta där man får förtära både medhavd mat, alkohol och annat man vill ha med sig. Loungeytan går inte att boka för sig själv utan delas av alla sällskap som är bokade samtidigt.