Bumperbollar


Fotboll på ett helt nytt sätt!

Samla ihop vännerna eller kollegorna och gör er redo för en fotbollsmatch ni sent ska glömma. Reglerna är precis som i vanlig fotboll men utförandet skiljer sig en hel del. Istället för att dra på sig matchtröjan innan avspark så fästs en gigantisk bumperboll på överkroppen. Ingen risk för hands med andra ord.

En Bumperboll kan liknas med en stor badboll som tål både bumpar och studsar. Er instruktör är domare och håller koll på både resultat och studsande spelare. Gör er redo för en spektakulär utmaning som är minst lika rolig för spelarna som åskådarna.
Matcherna spelas om lag med 3-6 personer. En match pågår 3-5 minuter. När alla mött alla går vi mot finalspelen och till sist har vi en bubblande glad vinnare.

Priser, tider & plats:

Starttider vardagar: Valfritt i mån av tid. Kontakta oss för tidsrådgivning.
Starttider lördagar och söndagar: 10:00 och 14:00.
Plats: Tagene, Hisings Kärra eller Slottskogen, inne i centrala Göteborg
Pris: 380 kr/person. Tid: ca. 1,5 timmar.
Antal deltagare: 8-72 personer. För sällskap under 8 eller över 72 personer, kontakta oss så kan vi hitta det bästa alternativ för just er!

Avsluta er aktivitet med en god middag på Quality Hotel Winn: Klicka här för mer info.


 

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Vi hör av oss så snart vi kan!
Inkludera i meddelandet aktivitet, stad (i förekommande fall), datum, antal deltagare, och annan information som ni tycker att vi behöver veta för att vi ska kunna ge er en upplevelse att minnas.
OBS: Skriv i datumfältet med följande datumformat: åååå-mm-dd.

Det går fint att skicka ett mejl till info@gokboet.se. Vi försöker svara inom 24 timmar. Eller ringa till oss på 031-527 527. Vi har telefontid, vardagar, mellan 09.00-17.00.

Varmt välkomna med er bokning!