Checkpoint Race


Årets teamaktivitet är här! Checkpoint Race är helt mobil och genomförs inne i centrala Göteborg!
Som lag ska ni jaga checkpoints i våran app. Med er iPad eller mobiltelefon i högsta hugg ska ni lokalisera och ta er till varje checkpoint och sedan lösa uppgiften på plats. Varje checkpoint är värd olika poäng, och innehåller olika kluringar, utmaningar och andra roliga uppgifter. Under aktivitetens gång blir ni inkallade till mitten och genomför ett antal sociala och roliga lagkamper mot varandra, innan ni får springa iväg och leta vidare efter nya checkpoints.

Detta är den perfekta aktiviteten som garanterar dig skratt, teamwork och några riktigt roliga timmar tillsammans med kollegorna eller dina vänner.

Pris, tider och plats:

Starttider: Valfritt i mån av tid. Kontakta oss för tidsrådgivning.
Plats: Slottskogen i centrala Göteborg.
Pris: 390 kr/person inkl. moms. Tid: 2 timmar.
Antal deltagare: 8-50 personer. För sällskap under 8 eller över 50 personer, kontakta oss så kan vi hitta det bästa alternativ för just er! 

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Observera att du gör enbart en förfrågan via detta formulär, ej en bokning. Vi återkopplar så snart vi kan!
Inkludera i meddelandet aktivitet, stad (i förekommande fall), datum, antal deltagare, och annan information som ni tycker att vi behöver veta för att vi ska kunna ge er en upplevelse att minnas.
OBS: Skriv i datumfältet med följande datumformat: åååå-mm-dd.

Det går fint att skicka ett mejl till info@gokboet.se. Vi försöker svara inom 24 timmar. Eller ringa till oss på 031-527 527. Vi har telefontid, vardagar, mellan 09.00-17.00.

Varmt välkomna med er bokning!