Knäck Da Vincis Kod


En aktivitet där ni ska följa ledtrådar och ta fram er expertis inom symboler, numeriska samband och problemlösning. Ni tävlar i lag i jakten på den ”Heliga graalen”. En kamp mot andra lag men samtidigt mot klockan.

Leonardo Da Vinci var både konstnär, vetenskapsman och ingenjör och levde 500 år före sin tid. Han var otroligt rädd för att någon skulle stjäla han uppfinningar och gjorde det näst intill omöjligt att hitta eller lösa hans kodade problem. Nu är det ER uppgift att lösa vart han gömt sin mest värdefulla ägodel. Den ”Heliga graalen”. Till er hjälp får varje lag en väska med allt som behövs för att lösa ledtrådarna, karta, walkie-talkies, kodkarta och annat som kan komma till användning för att bli laget som först löser gåtan om den heliga graalen.
Aktiviteten genomförs inne i centrala Göteborg och våra duktiga eventledare är med genom hela aktiviteten och finns där för att hjälpa er.

Tid: ca 2-3 timmar vid 10 personer

Pris: 420 kr p.p (336 kr ex. moms)

Antal deltagare: Minimumdebitering på 10 personer.

Plats: Inne i centrala Göteborg

Avsluta er aktivitet med en god middag. Klicka här för menyer.
Mer information: Ladda ner PDF


 

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Vi hör av oss så snart vi kan!
Inkludera i meddelandet aktivitet, stad (i förekommande fall), datum, antal deltagare, och annan information som ni tycker att vi behöver veta för att göra er upplevelse oförglömlig.

OBS: Skriv i datumfältet med följande datumformat: åååå-mm-dd.

Ni kan även skicka ett mail till info@gokboet.se eller ringa till oss på 031-527 527.