Knäck Da Vincis QR-koder


En aktivitet där ni ska följa ledtrådar och ta fram er expertis inom symboler, numeriska samband och problemlösning. Ni tävlar i lag i jakten på den ”Heliga Graalen”, genom att hitta och lösa de gömda QR-koderna. En kamp mot andra lag men samtidigt mot klockan.

Leonardo Da Vinci var både konstnär, vetenskapsman och ingenjör och levde 500 år före sin tid. Han var otroligt rädd för att någon skulle stjäla han uppfinningar och gjorde det näst intill omöjligt att hitta eller lösa hans kodade problem. Nu är det ER uppgift att lösa vart han gömt alla sina koder, som leder till den värdefulla Heliga Graalen. Till er hjälp får varje lag en iPad, ett antal QR-koder, en ryggsäck med lite hjälpmedel, och i ren ”Da Vinci-koden”-anda ska ni hitta de gömda QR-koderna och snabbast finna vägen till den Heliga Graalen!

Pris, tider och plats:

Starttider:: Valfritt i mån av tid. Kontakta oss för tidsrådgivning.
Plats: Inne i centrala Göteborg.
Pris: 420 kr/person inkl. moms. Tid: ca. 2 timmar.
Antal deltagare: 8-50 personer. För sällskap under 8 eller över 50 personer, kontakta oss så kan vi hitta det bästa alternativ för just er! 

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Vi hör av oss så snart vi kan!
Inkludera i meddelandet aktivitet, stad (i förekommande fall), datum, antal deltagare, och annan information som ni tycker att vi behöver veta för att vi ska kunna ge er en upplevelse att minnas.
OBS: Skriv i datumfältet med följande datumformat: åååå-mm-dd.

Det går fint att skicka ett mejl till info@gokboet.se. Vi försöker svara inom 24 timmar. Eller ringa till oss på 031-527 527. Vi har telefontid, vardagar, mellan 09.00-17.00.

Varmt välkomna med er bokning!