Mästarens Mästare


Är ni ett gäng som består av äkta vinnarskallar?

I Mästarens Mästare kommer du, tillsammans med dina lagkamrater, kämpa er igenom ett antal spännande grenar. Ni blir indelade i lag och en instruktör leder laget runt till de olika stationerna.
Vi har två olika upplägg: En fysisk variant med flera fartfyllda och roliga grenar och en mental variant med flera pricksäkra och kluriga grenar.
Alla i laget kommer tillsammans göra fyra grenar och samla poäng, både individuellt och till laget. Därefter går fyra vidare till semifinal, där de gör upp om vilka två som kommer få spela finalen. Finalen kommer sen avgöra vem som får ta plats på prispallen och bli dagens Mästares mästare! Perfekt för teambuilding, svensexan, möhippan, och för kompisgänget!

Priser & tider:

Starttider vardagar:: Valfritt i mån av tid. Kontakta oss för tidsrådgivning.
Starttider lördagar: 09:00, 12:00, 15:00 och 18:00 .
Starttider söndagar: 11:00, 14:00 och 17:00.
Pris: 420 kr/person. Tid: ca. 2,5 timmar.
Antal deltagare: 8-50 personer. För sällskap under 8 eller över 50 personer, kontakta oss så kan vi hitta det bästa alternativ för just er!

Avsluta er aktivitet med en god middag på Quality Hotel Winn: Klicka här för mer info.


 

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Vi hör av oss så snart vi kan!
Inkludera i meddelandet aktivitet, stad (i förekommande fall), datum, antal deltagare, och annan information som ni tycker att vi behöver veta för att vi ska kunna ge er en upplevelse att minnas.
OBS: Skriv i datumfältet med följande datumformat: åååå-mm-dd.

Det går fint att skicka ett mejl till info@gokboet.se. Vi försöker svara inom 24 timmar. Eller ringa till oss på 031-527 527. Vi har telefontid, vardagar, mellan 09.00-17.00.

Varmt välkomna med er bokning!