Våra kamoflagekläder kommer från USA. Vi tvättar alltid våra kläder efter varje uthyrning. Skyddsmaskerna är tillverkade i USA och har dubbel ventilation (för att slippa imma), solskärm och den täcker även sidorna på huvudet. Glaset har 260 graders synfält.

Under de år vi arrangerat paintball har vi alltid arbetat med att ligga långt fram med att ha den senaste utrustningen. Vi har använt och testat flera olika paintballmarkörer för att hitta den bästa efterträdaren till vår Mirage som tjänat oss mycket väl.

Den markör vi fann mest träff- och driftssäker var Tippman Model98. Vi har även övergått till luftsystem. Markörerna drivs alltså av komprimerad luft istället för kolsyra. Den stora skillnaden är att trycket då blir helt jämt oavsett temperatur. Detta innebär att kulorna går lika långt varje skott. Det blir stor skillnad mot andra som använder sig av kolsyra.

Är man snabb kan man skjuta upp till 6 skott/ sekund och man kan skjuta 75-100 meter under gynnsamma förhållanden. Vi kontrollerar ständigt att varje markör har rätt tryck för att garantera er säkerhet och för att det inte ska göra för ont.

De bollar vi använder oss av passar såväl tävlingsspelaren som den glade amatören och har de egenskaper som krävs; lätt att tvätta bort, går sönder vid direktträff och orsakar sällan pipsprängningar. Skalet är av gelatin och färgen innehåller färgpigment och en form av "socker". De är 100% nedbrytningsbara av naturen och löses upp av regn på 48 timmar.

 

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Vi hör av oss så snart vi kan!
Inkludera i meddelandet aktivitet, stad (i förekommande fall), datum, antal deltagare, och annan information som ni tycker att vi behöver veta för att göra er upplevelse oförglömlig.

OBS: Skriv i datumfältet med följande datumformat: åååå-mm-dd.

Ni kan även skicka ett mail till info@gokboet.se eller ringa till oss på 031-527 527.