Teambuilding syftar till att öka gruppens och individens tilltro gentemot varandra, utan tilltro är det svårt att få en grupp att harmonisera tillsammans. Gökboets teambuilding stärker gruppens sammanhållning, samarbete och kamratskap genom en serie äventyrliga övningar i grupp.

Gökboet erbjuder tjugotalet stationer med varierande svårighetsgrad och utformning. Våra kunniga instruktörer väljer passande stationer utifrån gruppens sammansättning och fysiska förmåga. Vi tar emot grupper mellan 8 och 150 personer.

För att kunna erbjuda Er teambuilding som är så bra som möjligt så samarbetar vi med Roland ”Tigern” Ericsson. Roland är konsult, coach och kursledare inom individ-, team- och organisationsutveckling. Roland har en bakgrund som elitidrottare, säljare och inom sjukvården. Han är utbildad inom UGL, utveckling av grupp och ledare, mental träning och stresshantering.

Teambuildings syfte är att ge deltagarna:

  • Ökad team och Vi-känsla
  • Gemensamma spelregler kring beteenden som gruppen vill förändra eller förstärka
  • Ökad förståelse för behovet av att ge och ta emot effektiv feedback
  • Gemensamma skratt och funderingar
  • Ökad förståelse för gruppens utveckling och potential
  • Ökad förståelse för gruppens utvecklingsfaser

Alternativ

För prisinformation, kontakta Gökboet via telefon eller email.

Teambuilding - halvdag
Teoripass med problemlösningar varvas med diskussioner, genomförs både inom- och utomhus. Ni får en inblick i upplevelsebaserad inlärning och en hel del tankar och idéer, att ta hem för att utveckla gruppen. Dricka och fika ingår.
Tid: ca. 3-4 timmar.

Teamträning/Teamutveckling - heldag
Skräddarsytt program utifrån era behov och förutsättningar. Våra instruktörer väljer tillsammans med Roland ut lämpliga stationer åt Er grupp och är med Er under hela banan. Denna heldag kan genomföras med olika typer av grupper. Det spelar alltså ingen roll i vilken fas gruppen befinner sig i. För nyligen sammansatta grupper innebär teambuilding en bra start och ett sätt att lära känna varandra bättre. För grupper med tydliga spelregler och redan utsatta mål så hjälper vi Er att utveckla samarbetet och vägen mot målen.

Efter teambuildingaktiviteterna äter ni lunch tillsammans och eftermiddagen ägnas åt teori och praktiska övningar. Programmet avslutas med en reflektion av dagen och gruppens sista uppgift är att skapa ett "gyllene dokument" på vad vi kan ta med oss härifrån i form av lärdom samt hur vi kan tillämpa detta i vår grupp.
Tid: ca. 7-9 timmar.

Föreläsningar

Att skapa arbetsglädje – ur ett lösningsfokuserat perspektiv Att fokusera på möjligheter, styrkor och framgångar resulterar inte bara i nöjdare medarbetare utan även i bättre resultat för företaget. Trött på att fastna i problem? Vill du istället sikta framåt och ta vara på de resurser och goda erfarenheter som finns? Då är detta något för dig. En föreläsning och introduktion till lösningsfokuserat arbetssätt. Du får en översiktlig bild av vad lösningsfokus är för något. Lösningsinriktat synsätt är ett positivt, enkelt och effektivt sätt att frigöra energi, möjligheter och kompetens hos grupper och individer. Föreläsningen varvas med övningar och diskussioner.
(Från 2 timmar till halv och heldag)

Turskolan - Tur är ingen slump!
En föreläsning och workshop för er som är nyfikna på hur ni kan öka er tur. Vi arbetar utifrån fyra vetenskapliga principer, som visat sig leda till ökad tur. Ni får en allmän inblick i tankesättet samt några konkreta verktyg ni kan använda både i arbetet och privat.
(Från 2 timmar till halv och heldag)

Gökboet teambuilding - vi ökar din grupps möjligheter! Kontakta Gökboet för prisinformation och bokningar. 

Avsluta er aktivitet med en god middag. Klicka här för menyer.
Mer information: Ladda ner PDF


 

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Observera att du gör enbart en förfrågan via detta formulär, ej en bokning. Vi återkopplar så snart vi kan!
Inkludera i meddelandet aktivitet, stad (i förekommande fall), datum, antal deltagare, och annan information som ni tycker att vi behöver veta för att vi ska kunna ge er en upplevelse att minnas.
OBS: Skriv i datumfältet med följande datumformat: åååå-mm-dd.

Det går fint att skicka ett mejl till info@gokboet.se. Vi försöker svara inom 24 timmar. Eller ringa till oss på 031-527 527. Vi har telefontid, vardagar, mellan 09.00-17.00.

Varmt välkomna med er bokning!