Uppdrag på Stan


En spännande och rolig gruppaktivitet där Göteborgs City utgör spelplanen. Tillsammans ska ni inom en viss tidsram klara så många uppdrag som möjligt. Alla uppdrag leder till fördelar till den hemliga koden. Perfekt för kick-off, svensexa eller möhippa.

Det lag som först lyckas öppna kistan kommer bli hyllade lång tid framöver. Samtidigt som ni ska lösa uppdrag skall det även produceras en film med hjälp av tilldelat manus med stor dos humor.

Förbered er på en spännande kamp mot tiden men framför allt mot varandra och lyckas ni inte knäcka koden lär ni er i alla fall hur högt ni kan skratta ihop.

Gruppen delas upp i lag med 5-10 deltagare i varje lag. Efter en kort genomgång utrustas lagen med ryggsäckar innehållande: digitalkamera, videokamera, karta och annan utrustning som kan komma till hands under aktiviteten. Nu gäller det att kunna samarbeta, planera, koordinera, ta initiativ, ha roligt och ha viljan att lösa så många uppgifter som möjligt.

Allt material i form av bilder och producerade filmer kan skickas till er så att ni kan sitta och titta tillsammans och skratta över vad ni gjort.
Tid: c.a 2,5 timmar

Pris: 420:- p.p inkl. moms. (336:- ex. moms) Boka gärna middag efteråt. Kontakta oss för förslag.

Antal deltagare: 10-140 personer. Minimum debitering på 10 personer.

Avsluta er aktivitet med en god middag. Klicka här för menyer.
Mer information: Ladda ner PDF
 
 


 

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Vi hör av oss så snart vi kan!
Inkludera i meddelandet aktivitet, stad (i förekommande fall), datum, antal deltagare, och annan information som ni tycker att vi behöver veta för att vi ska kunna ge er en upplevelse att minnas.
OBS: Skriv i datumfältet med följande datumformat: åååå-mm-dd.

Ni kan även skicka ett mail till info@gokboet.se. Vi försöker svara inom 24 timmar
Eller ringa till oss på 031-527 527. Vi har telefontid, vardagar, mellan 09.00-17.00.

Varmt välkomna med er bokning!