Den glittrande Gökjulen


Upplev den glittrande julstämningen tillsammans med oss på Gökboet och Quality Hotel Winn! Från och med måndag 25:e november och hela december svidar vi om vårt aktivitetshus och firar Gökjulen tillsammans med er!

Vi har paketerat in den perfekta julklappen för ert sällskap: en rolig aktivitet tillsammans med en välsmakande jultallrik till ett juligt paketpris. Välj mellan den legendariska 5-kampen eller den spännande teambuildningen Fångarna på Gökboet. Klicka på länkarna för att läsa mer om varje aktivitet. Detta är den perfekta julklappen där teambuilding, umgänge, härlig julkänsla och många skratt står i fokus. Varmt välkomna till Gökjulen!

I aktivitetshuset finns både dam och herr-omklädningsrum, för ombyte och dusch, efter avslutad aktivitet. Klicka här för att ta en titt på vad jultallriken serverar.

Priser & tider:

Starttider vardagar: Valfritt i mån av tid. Kontakta oss för tidsrådgivning.
Starttider lördagar: 09:00, 12:00, 15:00 och 18:00 .
Pris: 795 kr/person. Tid för aktivitet: ca. 2-2,5 timmar.
Antal deltagare: 10-100 personer. För sällskap under 10 eller över 100 personer, kontakta oss så kan vi hitta det bästa alternativ för just er!

 

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Vi hör av oss så snart vi kan!
Inkludera i meddelandet aktivitet, stad (i förekommande fall), datum, antal deltagare, och annan information som ni tycker att vi behöver veta för att vi ska kunna ge er en upplevelse att minnas.
OBS: Skriv i datumfältet med följande datumformat: åååå-mm-dd.

Det går fint att skicka ett mejl till info@gokboet.se. Vi försöker svara inom 24 timmar. Eller ringa till oss på 031-527 527. Vi har telefontid, vardagar, mellan 09.00-17.00.

Varmt välkomna med er bokning!