Alla paket/Vårt utbudAktivitetshuset

Vårt aktivitetshus på Exportgatan 7

Vårt stora aktivitetshus i Hisings Backa är hela 1.500 kvm stort. Här har vi två hallar, fördelat på två våningar, med massa roliga grenar och aktviteter. I huset finns även en matsal inomhus, en terrass utomhus och dam och herr-omklädningsrum, med ombyte och duschmöjligheter.
Varmt välkomna till ett livligt och roligt hus där upplevelser att minnas skapas!
Ett stenkast, ca. 450 meter ifrån, ligger mysiga Quality Hotel Winn. Hotellet samarbetar vi med och det är här ni avslutar er aktivitet ifall ni vill inta en god middag eller härlig lunch.

Tidsschema:

Nedan aktiviteter har fasta starttider:
5-kamp, Fångarnas och Mästarnas Kamp: Lördagar: 09:00, 12:00, 15:00 & 18:00.
Familjekamp och Minikamp: Lördagar: 10:00 & 12:00 och Söndagar: 10:00, 12:00, 14:00 & 16:00.
3-kamp och 4-kamp: Söndagar: 10:00, 12:00, 14:00 & 16:00.
Övriga ej nämnda/Vardagar: Valfritt i mån av tid. Kontakta oss via en bokningsförfrågan.
Tider för mat på hotellet:
Middag: Vardagar och lördagar från 17.00.
Lunch: Vardagar 11.30-13.30.

3-KAMP (barnkalas 7-12 år)LÄS MER HÄR
Vill du anordna ett oförglömligt barnkalas? Kom då till Gökboet och kör en fartfylld och rolig 3-kamp tillsammans med dina kompisar där varje 3-kamp avslutas med vår roliga hinderbana.

minidebitering 6 pers.
ca. 1,5 timmar
200 KR/ PERS

4-KAMP (ungdomar 12-17 år)LÄS MER HÄR
Vill du anordna en oförglömlig klassträff eller en upplevelse för idrottsklubben? Eller bara ha kul med kompisarna? Oavsett anledning så är vår Ungdomskamp det perfekta alternativet för fartfylld och rolig stund tillsammans med oss på Gökboet.

minidebitering 8 pers.
ca. 1,5-2 timmar
250 KR/ PERS

Det finns ca 20 olika grenar att välja mellan. Förbered er på mycket skratt och tävling till sista poängen delats ut. En instruktör håller i protokollet och visar varje gren.

minidebitering 8 pers.
ca. 2 timmar
430 KR/ PERS

FAMILJEKAMPLÄS MER HÄR
Är ni en familj, med både vuxna och barn i sällskapet? Inga problem för oss på Gökboet. Vi har det perfekta upplägget för er, där alla kan vara med, både barnbarnen och morföräldrarna, men även mamma och pappa!

minidebitering 6 pers.
ca. 1,5-2 timmar
250-390 KR/ PERS

FÅNGARNAS KAMPLÄS MER HÄR
En spännande aktivitet för både företag och teambuildning där er mentala styrka sätts på prov i ett antal lugnare utmaningar.

minidebitering 8 pers.
ca. 2 timmar
430 KR/ PERS

MINIKAMP (för 2-6 pers)LÄS MER HÄR
För sällskap som består av 2-6 personer har vi ett roligt upplägg där ni under 1 timme får fri tillgång till våra roliga grenar som ingår i vår 5-kamp och ni betalar ett fast pris för timmen ni är hos oss.

mellan 2-6 pers.
1 timme
1500 KR/ TIMME

MÄSTARNAS KAMPLÄS MER HÄR
Består ert gäng av vinnarskallar? Tävla om att bli kampens Mästare, där ni börjar som lag och slutar med en ensam vinnare högst på pallen!

minidebitering 8 pers.
ca. 2 timmar
430 KR/ PERS

Mobila aktiviteter

Våra aktiviteter utanför huset

Vi har lika roligt utanför vårt aktivitetshus. Hos oss finns ett härligt utbud av aktiviteter som genomförs runt om i Göteborg - allt från centrala stan till Slottskogen och ute i Tagene på Hisingen.
Våra mobila aktiviteter riktar sig till företagen som vill ha en aktivitet som ger det lilla extra på firmafesten eller kick-offen. Eller svensexan och möhippan som inte vill vara traditionella utan ta med sällskapet på något annorlunda, modernt och minnesvärt. Varmt välkomna till en värld med det senaste inom upplevelser!

BUMPERBOLLARLÄS MER HÄR
Fotboll på ett helt nytt sätt. Samla ihop vännerna eller kollegorna och gör er redo för en fotbollsmatch ni sent ska glömma.

minidebitering 8 pers.
1,5 timmar
380 KR/ PERS
Slottskogen eller Tagene, Hisings Kärra

CHECKPOINT RACELÄS MER HÄR
Gökboets mobila appaktivitet! Jaga checkpoints med iPad eller mobiltelefon och lös kluriga och roliga utmaningar blandat med lagkamper mot de andra lagen. Vem kommer ta flest checkpoints på två timmar?

minidebitering 8 pers.
2 timmar
390 KR/ PERS
Slottskogen

KNÄCK DA VINCIS QR-KODERLÄS MER HÄR
Kan du hitta och knäcka de gömda QR-koderna i centrala Göteborg? Ni tävlar i lag i jakten på den ”Heliga Graalen”, i ren "Da Vinci-koden" anda. En kamp mot andra lag men samtidigt mot klockan.

minidebitering 8 personer
2 timmar
390 KR/ PERS
Inne i centrala Göteborg
Hyr paintball på Göteborgs häftigaste banor endast några minuter från centralstationen. En sport som kombinerar teamwork, strategi och färdigheter till en spännande och actionfylld aktivitet.
minidebitering 8 pers.
2-2,5 timmar
390 KR/ PERS
Tagene, Hisings Kärra

Uthyrning

Vill ni att aktiviteterna kommer till er?

Har ni svårt för att komma till vårt aktivitetshus för att ha kul? Ingen fara, vissa av våra grenar går lika fint att hyra av oss. Antigen kommer ni och hämtar och lämnar materialet i Aktivtetshuset, på Exportgatan 7, eller så kommer vi till er. Ingen idé är för liten eller för stor.
Vill ni även hyra instruktör tillsammans med era aktiviteter fixar vi det också och då tillkommer en kostnad på 375 KR/timme inkl. moms. Det blir en kul fest!

Tidsschema:

Hämtning och lämning av material görs vardagar mellan 09.00-17.00 och helgdagar 12.00-16.00.
Gökboet kör ut till er och hämtar materialet hos er: Kontakta oss via en bokningsförfrågan, så bokar vi efter era önskemål. Milersättning och instruktörskostnad tillkommer på nedan uthyrningspriser.

1 st uppblåst Bungeerunbana, 1 st fläkt, 2 st kardborreklossar och 2 st selar med gummiband.
1 dygn
5.000 KR

Tjockt dragkampsrep.
1 dygn
500 KR

2 ”jättetops”, 2 upphöjnader (klädda däck), 2 hjälmar.
1 dygn
2.000 KR

Fotboll i kodräkter där du knappt ser något alls! 6 kodräkter, mål och fotboll
1 dygn
2.500 KR

inkl. instruktör, utkörning och hämtning inom Göteborg. Tjur, uppblåst ring. (5x5 meter)
5 timmar
7.500 KR

2 sumodräkter, 2 hjälmar, 4 handskar, sumomatta (3x3 meter)
1 dygn
1.500 KR

En måltavla i form av en enorm stock som är kapad och målad, 1 yxa.
1 dygn
2.000 KR