Välj en sida

Knäck Da Vincis QR-koder

Knäck Da Vincis QR-koder

En aktivitet där ni ska följa ledtrådar och ta fram er expertis inom symboler, numeriska samband och problemlösning. Ni tävlar i lag i jakten på den ”Heliga Graalen”, genom att hitta och lösa de gömda QR-koderna. En kamp mot andra lag men samtidigt mot klockan.

Leonardo Da Vinci var både konstnär, vetenskapsman och ingenjör och levde 500 år före sin tid. Han var otroligt rädd för att någon skulle stjäla han uppfinningar och gjorde det näst intill omöjligt att hitta eller lösa hans kodade problem. Nu är det ER uppgift att lösa vart han gömt alla sina koder, som leder till den värdefulla Heliga Graalen. Till er hjälp ett antal QR-koder, en ryggsäck med lite hjälpmedel, och i ren ”Da Vinci-koden”-anda ska ni hitta de gömda QR-koderna och snabbast finna vägen till den Heliga Graalen! För att läsa QR-koderna är det viktigt att ni har med er minst en smartphone med QR-läsare per lag.

Pris, tider och plats:

Starttider: Valfritt i mån av tid. Kontakta oss för tidsrådgivning.
Plats: Inne i centrala Göteborg.
Pris: 390 kr/person inkl. moms. Tid: 2 timmar.
Antal deltagare: 8-20 personer. För sällskap med över 20 personer ber vi er kontakta oss för att hitta bästa upplägget för just er!

minidebitering 8 personer

}

2 timmar

390 kr/pers.