Utforska Göteborgs Största 5-Kamp i Vårt Aktivitetshus
En Perfekt Destination för Svensexa, Möhippa, Kickoff, Afterwork och Familjen!

 

12 banor att välja era aktiviteter från eller en paintball utmaning!

På Hisingen ligger vårt spännande aktivitetshus, ett idealiskt ställe för svensexa, möhippa, inspirerande kickoff, äventyrlig afterwork för att sedan koppla av i vår lounge med go mat eller kanske den oförglömliga eventet med familjen. Hem för stadens största och mest engagerande 5-kamp, där vi erbjuder från 12 olika banor oförglömliga kamper, var och en unik och utmanande på sitt sätt! Bläddra igenom vårt imponerande urval av banor nedan.

Varje bana hos oss är inte bara en utmaning, utan även ett fantastiskt sätt att utforska olika färdigheter och är perfekt för alla typer av grupper, från svensexa och möhippa till äventyr med familjen samt kickoff. Vi har noggrant beskrivit varje bana med tydliga procentandelar för att visa hur fysisk, lugn, eller samarbetskrävande den är. Genom att klicka på plustecknet vid varje banas namn kan du utforska mer om varje bana och dess unika egenskaper.

Denna information hjälper dig att aktivt välja rätt bana för ditt lag. Oavsett om du siktar på en adrenalin fylld dag för en svensexa, eller söker en strategisk utmaning för en afterwork eller kickoff, så har vi banor som passar, gäller även vår paintball arena som blir med nya utmaningar. Vi erbjuder alternativ som tillgodoser olika förmågor och intressen, vilket säkerställer att varje lag hittar en bana som matchar deras önskemål. Genom att välja rätt bana kan ni maximera er upplevelse och skapa en oförglömlig dag fylld med spänning och strategi.

Aktiviteter för 5-kamp och afterwork

Avslutningsvis oavsett om du söker en aktivitet i Göteborg för familje-kamp, kamp mellan vänner eller företags kickoff, erbjuder Gökboet den perfekta miljön. Dessutom är vårt aktivitetshus perfekt anpassat för en äventyrligt avkopplande afterwork med kollegorna eller en äventyrs rik dag med familjen. Sammanfattningsvis skapar Gökboet unika och glädjefyllda upplevelser för alla typer av sammankomster, vilket gör det till en idealisk destination för varje tillfälle.

För er svensexa eller möhippa

Både svensexor och möhippor fungerar som en påminnelse om livets övergångar, en tid att reflektera över förändringar med en känsla av äventyr och förväntan. De aktiverar ett starkt samhörighets band mellan deltagarna och ger en gemenskaps erfarenhet som kommer att bli ihågkommen och uppskattad långt efter att festligheterna har avslutats.

Genom att kombinera tradition med personliga intressen, säkerställer dessa firanden att vägen till äktenskap blir en minnesvärd resa, full av berättelser, skratt och kärlek.
Aktiviteterna under dessa firanden är lika varierade som de är minnesvärda, skräddarsydda för att spegla personligheten och intressena hos huvudpersonerna.

För svensexan kan detta innebära allt från adrenalin pumpande äventyr som t.ex. 5-kamp och snabba bilturer, till en mer avslappnande kväll med middag och pubrundor. Det gemensamma målet är att skapa ett oförglömligt äventyr som stärker banden mellan brudgummen och hans vänner.

Möhippan, å andra sidan, kan ta formen av en lugnare och mer avkopplande upplevelse, såsom en spa-dag eller en privat matlagnings klass, eller varför inte en mer aktiv och utmanande dag med en 5-kamp? Oavsett aktivitet är kärnan i en möhippa att fira bruden och hennes vänskapsband, samtidigt som man ger henne en paus från bröllops förberedelserna för att njuta av ögonblicket.

Aktivitetshus för alla

Att besöka vårt aktivitetshus för Göteborgs största 5-kamp är inte bara en vanlig aktivitet, utan det är en upplevelse som förstärker band och bygger minnen, särskilt för svensexa, möhippa, familjer, kollegor och vänner. Dessutom, våra banor är designade för att vara roliga och inkluderande för alla, oavsett ålder eller förmåga. Därför erbjuder vi en miljö som passar en mängd olika grupper, och därmed skapar vi möjligheter för både skratt och gemenskap.

Fysisk Intensitet:

För de äventyrslystna i svensexor eller möhippor, erbjuder vi banor som testar styrka och smidighet. Se hur du står dig i fysiska utmaningar och stärk ditt lag samtidigt.

Lugn och Taktik:

Våra lugnare banor, perfekta för afterwork eller familjeaktiviteter, kräver mer eftertanke och taktik. Här kan ni samarbeta och samtidigt njuta av en mer avslappnad, men ändå stimulerande utmaning.

Samarbete Är Nyckeln:

För kickoff och gruppaktiviteter är samarbetet inom gruppen avgörande. Här får ni som lag möjligheten att visa er samarbetsförmåga och tillsammans övervinna utmaningarna som banorna erbjuder.

Ta steget och upplev en dag fylld med spänning, skratt och äventyr i Göteborg. Välkommen till en värld av utmaningar och skoj – en oas av aktivitet mitt i Göteborgs pulserande stadsliv. Boka din plats idag och gör dig redo att skapa oförglömliga ögonblick med ditt lag!

AIR HOCKEY

air hockey lagspel I Göteborg, förvandla afterwork, möhippan, svensexan eller kickoff till en äventyrlig upplevelse med en 5-kamp som stärker lagandan.

Klassiskt AirHockey-spel, med skillnaden att vårt bord är en super-variant och ni är 3 spelar från varje lag som spelar och samlar poäng gemensamt. Alla mål räknas ihop gemensamt och det lag som gjort flest mål efter 10 minuter står som segrare.

Fysisk: 0%
Lugn: 75%
Samarbete: 75%

BOLLHAVET

bollhav badankor Gör möhippan eller svensexan i Göteborg extra minnesvärd med en teambuilding-fokuserad 5-kamp eller en rolig afterwork.

En klassisk aktivitet i ett format du säkert aldrig sett det tidigare. Leta reda på färgade bollar och badankor bland 1000-tals vita bollar i vårat studsiga och roliga upplåsbara bollhav.

Fysisk: 75%
Lugn: 0%
Samarbete: 25%

BUNGEE RUN
bungee-run Planera en unik möhippa eller svensexa i Göteborg med en spännande 5-kamp som bygger på teamarbete.

En av våra mest populära grenar. Spring sida vid sida och försök få din kloss längre fram än motståndarens.
Låter lätt? Absolut, men båda är fastsatta i ett antal bungee-rep som gör allt för att dra dig tillbaka!

Fysisk: 100%
Lugn: 0%
Samarbete: 0%

HINDERBANAN
hinderbana djungel fysisk En aktivitet för möhippor och svensexor i Göteborg: Delta i en 5-kamp som främjar laganda och teambuilding.

Vad sägs om en dryga 30 meter lång, uppblåsbar djungelbana med massa hinder? Det är vår hinderbana det!
Vilket lag bemästrar alla hinder först och får alla sina lagspelare först i mål?

Fysisk: 100%
Lugn: 0%
Samarbete: 50%

HÄSTRACE

hästrace kapplöpning Göteborgs 5-kamp: Det perfekta valet för en rolig och samarbetsfrämjande aktivitet med familjen, möhippan eller svensexan.

Har ditt lag turen med sig och kan rida in er häst först i mål? Här gäller det att gissa om nästa kort i leken är högre eller lägre och må snabbaste häst komma i mål först!

Fysisk: 25%
Lugn: 75%
Samarbete: 25%

NATTDUELLEN
nattduellen För familjen, möhippan eller svensexan i Göteborg, prova en 5-kamp för en oförglömlig teambuilding-upplevelse.

Precis som i TV-programmet Mästarnas mästare ska du vara snabbast på flaskorna!
Du har en motståndare på andra sidan bordet och här är det kvickhet och koncentration som står i fokus!

Fysisk: 0%
Lugn: 100%
Samarbete: 0%

SKOTTKÄRRERACE
skottkärrarace samarbete Gör teambuilding till en central del av möhippan eller svensexan i Göteborg genom att delta i en utmanande 5-kamp.

En rolig samarbetsgren där den ena är blind och den andra är döv. Utmed en slingrad väg ska paret ta sig i mål snabbare än motståndarnas par. Mycket skratt utlovas.

Fysisk: 25%
Lugn: 25%
Samarbete: 100%

SUMOBROTTNING
sumo brottning kämpar För en kreativ och sammanhållande aktivitet i Göteborg, välj en 5-kamp för er möhippa eller svensexa.

Sätt på er en varsin sumodräkt, ställ er redo och vänta på startsignalen. Börja brottas.
Vem är både starkast och smidigast och får över sin motståndare först förbi den röda cirkeln?

Fysisk: 75%
Lugn: 0%
Samarbete: 0%

SWEEPER ARM
sweeperarm hoppa och ducka Upplev en spännande del av 5-kampen i Göteborg, perfekt för teambuilding under kickoff, afterwork, möhippor och svensexor.

Ducka under och hoppa över armarna innan de sveper ner hela dig i Meltdown. Tillsammans jobbar ni med att samla mest tid. Armarna går snabbare och snabbare och byter håll utan förvarning. Vem står kvar längst?

Fysisk: 100%
Lugn: 0%
Samarbete: 50%

TJUREN
mekanisk tjur ferdinand För afterwork, kickoff och familjen i Göteborg, prova en 5-kamp för en oförglömlig teambuilding-upplevelse.

Bemästrar du vår klassiska mekaniska tjur? Kan du sitta kvar trots att tjuren gör allt för att slänga av dig? Så plocka nu fram din intre Cowboy inom dig och sitt kvar längst av alla!

Fysisk: 25%
Lugn: 50%
Samarbete: 0%

TOARACE
toarace toalettstol eldriven Göteborgs 5-kamp: Det perfekta valet för en rolig och samarbetsfrämjande aktivitet under möhippan, svensexan, kickoff eller familjen.

En fartfylld uppblåsbar racerbana med motordrivna toastolar. I stafett ska ni åka på toastolarna och samla fler koner än motståndarlaget. Vi lovar mycket skratt och en upplevelse ni säkert aldrig varit med om förr!

Fysisk: 0%
Lugn: 75%
Samarbete: 75%

WHACK-A-WALL
wack a wall stresstålig Göra i Göteborg, förvandla kickoff, möhippan eller svensexan till en äventyrlig upplevelse med en 5-kamp som stärker lagandan.

Tryck in fler klossar än dina motståndare på denna upplåsbara vägg. När en kloss har tryckts in så kommer andra klossar tillbaka lika snabbt då motståndarlaget gör samma sak på andra sidan. Tempo!

Fysisk: 75%
Lugn: 0%
Samarbete: 50%