Välj en sida

Teambuilding

Behöver ni stärka teamet och vill göra det i roliga former där skratt och samarbete står i fokus?

Med våran legendariska 5-kamp kan vi lova att alla i teamet behöver dra sitt strå till stacken och tillsammans jobba mot målet. I en lekfulla former får ni tävla i lag, kämpa tillsammans och plocka fram VI-känslan för att lyckas. Våran 5-kamp passar alla typer av sällskap som vill jobba med att stärka teamet. Vi har både fysiska, men även lugnare banor att välja bland våra 19 olika banor.
Ni tävlar i lag och när ni anländer till Gökboet får ni instruktioner från vår personal som också ger er ett litet kit med användbara saker. Ni utser en gruppledare inom er som ansvarar för gruppen och sedan går ni runt i vårt aktivitetshus och tävlar i dem banorna ni har valt på förhand via nedan bokning. Ni får med er instruktionsblad på de banor ni har valt och på plats finns vår glada personal som kan hjälpa till om det behövs.

Kanske är ni ett team som vill vara utomhus och vill plocka fram kämparglöden till max? Inga problem, vår paintball är den rätta aktiviteten för er då. Vi hyr ut paintball till våra sällskap och nedan kan du både boka, men även läsa mer om hur paintball går till.

Vi kan garantera att efter ett besök hos oss har ni upptäckt nya sidor hos varandra och skrattmusklerna har verkligen fått jobba!