Tips för Familj & Vänner


Vill ni arrangera en minnesvärd stund där skrattmusklerna verkligen har fått jobba? På Gökboet skapar vi upplevelser du minns och vi har de perfekta aktiviteterna för er familj som vill hitta på något annorlunda som ni inte brukar, tillsammans, eller till kompisgänget som vill ha en kul och givande stund, tillsammans.

Är ni en familj med blandade åldrar i sällskapet? Inga problem alls. Vi har ett bra upplägg på vår 5-kamp som passar sig för sällskap med mycket blandade åldrar, där alla vuxna (18 år och över) betalar 390:- per person och alla barn/ungdomar (17 år och under) betalar 250:- per person. Ni väljer då bland de grenar som finns i ungdoms-grenlistan.

För kompisgänget kan Gökboet aldrig bli fel. Vi har flera aktiviteter som passar er: Vill ni ha kul och fart och fläkt så är 5-kampen ett givet val. Vill ni istället ha en lugnare, men mera teambuildande aktivitet så kommer Fångarna på Gökboet vara perfekt för er och är ni ett gäng med vinnarskallar är Mästarens mästare ett måste. Oavsett val av aktivitet så kommer kompisgänget garanterat att gå nöjda härifrån!


 

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Observera att du gör enbart en förfrågan via detta formulär, ej en bokning. Vi återkopplar så snart vi kan!
Inkludera i meddelandet aktivitet, stad (i förekommande fall), datum, antal deltagare, och annan information som ni tycker att vi behöver veta för att vi ska kunna ge er en upplevelse att minnas.
OBS: Skriv i datumfältet med följande datumformat: åååå-mm-dd.

Det går fint att skicka ett mejl till info@gokboet.se. Vi försöker svara inom 24 timmar. Eller ringa till oss på 031-527 527. Vi har telefontid, vardagar, mellan 09.00-17.00.

Varmt välkomna med er bokning!