Frågor och svar om Gökboet:

Vi har noggrant sammanställt de vanligaste frågorna med svar som ofta dyker upp, för att ge er tydliga och användbara svar. Först presenterar vi frågor relaterade till bokningar och säkerhet. Sedan övergår vi till att besvara frågor om utrustning och spelregler. Avslutningsvis täcker vi logistiska aspekter och faciliteter. Denna samling är utformad för att aktivt hjälpa er att förbereda er inför besöket och säkerställa en smidig upplevelse

När har Gökboet öppet och vilka tider kan man boka?

På hemsidan finns ett bokningsformulär där tillgängliga starttider visas. Genom att välja önskat datum i formuläret kan du se tillgängliga tider för det specifika datumet. Kundtjänsten via telefon är öppen vardagar från 10:00 till 17:00, och de svarar sporadiskt under helgerna. När det gäller e-post, strävar kundtjänsten efter att svara snabbt under vardagar, men är stängd under helger.

Vilka åldersgränser har Gökboet?

På Gökboet är åldersgränsen strikt satt till 10 år, vilket betyder från det år barnet fyller 10. Denna gräns gäller för alla aktiviteter som 4-kamp, 5-kamp och Familjekamp. För att boka Paintball måste bokaren vara över 18 år, och för att spela på paintballbanorna är åldersgränsen minst 15 år. När det är minderåriga spelare i sällskapet, måste en vuxen alltid vara med på banorna för att ta ansvar.

Hur bokar jag aktivitet?

Du kan enkelt boka ditt sällskap för aktiviteter hos Gökboet via deras hemsida. Välj först vilken typ av sällskap ni är och därefter kommer bokningsformuläret upp. Gör ditt val av aktivitet, välj datum och starttid, och följ sedan instruktionerna i formuläret. När bokningen är genomförd, får du en bokningsbekräftelse skickad till den mejladress du angivit.

Hur väljer vi dem banor vi vill köra?

När ni bokar hos oss väljer ni era banor i bokningsprocessen. Alla tillgängliga banor för ert sällskap visas i bokningsformuläret, där ni kan göra ert val. Det finns möjlighet att ändra era banval upp till 5 dagar före ert besök. För att göra dessa ändringar, använd bokningsbekräftelsen som skickas till er mejladress.

Hur ändrar jag i min bokning eller avbokar den?

När du har genomfört en bokning hos oss får du en bokningsbekräftelse via e-post. I denna bekräftelse finns en funktion för att göra ändringar eller avboka om det skulle behövas. Tänk på att du kan göra ändringar eller avboka upp till 5 dagar före ditt planerade besök.

Har ni paket för ungdomar?

Självklart anpassar vi våra 4-kampsaktiviteter till ungdomar i åldern 10-12 år och tonåringar i åldern 13-17 år spelar i 5-kampaktivitet. Varje grupp kommer att ha aktiviteter och utmaningar som är lämpligt anpassade för deras åldersintervall, vilket säkerställer en rolig och säker upplevelse för alla deltagare. kombinerande både fysisk aktivitet och strategiskt tänkande.

Hur funkar Gökboets olika kamper inomhus?

Ni tävlar i lag och när ni anländer till Gökboet får ni instruktioner från vår personal som också ger er ett litet kit med användbara saker. Ni utser en gruppledare inom er som ansvarar för gruppen och sedan går ni runt i vårt aktivitetshus och tävlar i dem banorna ni har valt på förhand via er bokning. Ni får instruktioner hur man spelar just den banan, samt även vilken tid ni har på er att spela den banan, från vår glada personal när ni kommer till den banan ni vill köra. Det är dock ni själva som bestämmer ordning på banorna, antal omgångar varje person ska köra, hur ni vill räkna poäng osv. 

Hur funkar Gökboets paintball och har ni någon åldersgräns?

Vår paintballverksamhet är en uthyrningstjänst. När ni hämtar utrustningen på Gökboet, betalar ni och undertecknar ett uthyrningsavtal. Sedan transporterar ni utrustningen till våra banor för att börja spela. Efter spelet återlämnas all utrustning. För detaljerad information, inklusive säkerhetsföreskrifter och bokningsprocedur, hänvisar jag till vår hemsida under Om Paintball och bokningssidan Boka – Paintball.

Hur använder vi loungen, efteråt, för att mingla och umgås i?

Direkt vid receptionen i aktivitetshuset finns en mysig loungeyta som alla bokade gäster har fri tillgång till när de bokar en 5-kamp. Bakom receptionen finns också ett fullt utrustat kök tillgängligt för gästerna. Köket är utrustat med stora kylskåp, mikrovågsugnar, spis och diskho, perfekt för att förvara, värma upp mat och dryck, eller fylla vattenflaskor. Loungeytan och köket är gemensamma utrymmen som delas av alla bokade sällskap och kan inte bokas separat.

Finns det omklädningsrum på Gökboet?

I aktivitetshuset finns separata omklädningsrum för damer och herrar, där ni kan byta om före och efter aktiviteterna. Det finns begränsade duschmöjligheter, med totalt två duschar i hela byggnaden – en i herrarnas och en i damernas omklädningsrum. Användning av omklädningsrum och dusch ingår i besöket utan extra kostnad.