För företagen
Det är aktiviteterna som är vår grej på Gökboet och vi bygger er upplevelse kring.
Med vårt motto ”En upplevelse du minns” vill vi att ni går ifrån oss med minnen och skratt ni sent ska glömma, och prata om en lång tid framöver. Vi är flexibla och duktiga på att anpassa aktiviteterna så att de blir bäst för er grupp. Kul ihop, teambuilding, klurigt, lugnare grenar, fart och fläkt, inomhus eller utomhus? Oavsett vad ni efterfrågar har vi det mesta som passar de flesta företagsarrangemang.
Kombinera gärna era aktiviteter med en god lunch eller härlig middag, en föreläsning för att jobba ännu mera kring teambuildning, eller varför inte ta del av någon av Winn’s prisförmånliga konferenspaket?
Aktiviteter vi rekommenderar till er företagsfest:


Rekommenderat minsta antal är 8 st och aktiviteten tar ca 2 tim. På vardagar har vi valfria starttider, efter vad som passar ert sällskap. Kontakta oss för tidsrådgivning.

Tillsammans med våra vänner på Quality Hotel Winn erbjuder vi konferenspaket för ert företag, med förmånliga priser:
Konferenspaket, Heldag: I paketet ingår: Konferenslokal, lunchbuffé, två kaffepauser med smörgås/kaka och Quality Break buffé.
Konferenspaket, Halvdag: I paketet ingår: Konferenslokalen 07.00-12.00 eller 13.00-18.00, lunchbuffé, en kaffepaus med smörgås/kaka och Quality Break buffé.
Villkor för konferenspaketen:
Pris: 491 kr/person inkl. moms (393 kr exkl. moms) för halvdagspaketet eller 684 kr/person inkl. moms (547 kr exkl. moms) för heldagspaketet. Minidebitering: 10 personer. Förbokning krävs och görs i samband med er övriga aktivitetsbokning.


Kombinera era aktiviteter hos oss med en härlig och givande föreläsning, fär att stärka teamet och öka teamkänsla, tur, samverkan, kreativitet och andra positiva värden som kan hjälpa er arbetsgrupp vidare i framtiden.
Gökboet erbjuder föreläsningar med Roland "Tigern" Ericsson: Boxare, konstnär och föreläsare – kanske inte den vanligaste kombinationen, men desto mer intressant. Roland “Tigern” Ericsson har en bakgrund som elitidrottare, men arbetar idag som konsult, coach och föreläsare, sedan 20 år tillbaka. Han har stärkt och jobbat med arbetsgrupper och ledningar från namnstarka företag såsom Riksteatern, Stena Line, Telia, Volvo, Västtrafik med flera. För Gökboets sällskap erbjuder han två intressanta föreläsningar som passar både helt nya sammansatta grupper, där man vill ha en bra start tillsammans och lära känna varandra bättre, eller med befintliga arbetsgrupper, där spelreglerna och målen redan är satta.
Turskolan - Tur är ingen slump!
En föreläsning och workshop för er som är nyfikna på hur ni kan öka er tur! Vi arbetar utifrån fyra vetenskapliga principer, som visat sig leda till ökad tur. Ni får en allmän inblick i tankesättet samt några konkreta verktyg ni kan använda både i arbetet och privat.
Villkor för föreläsningen:
Pris: 375 kr/person inkl. moms. Tid: ca. 1,5 timme. Minidebitering: 10 personer.
Föreläsningen genomförs i Gökboets lokaler, i anslutning till aktiviteterna. Förbokning genom Gökboet krävs.
Stärk ditt Team!
Gruppen ställs inför olika problem att lösa – både korta teorier som blandas med roliga samarbetsövningar och gruppdiskussion – och där ämnen såsom samverkan, kommunikation, problemlösning och kreativitet kommer upp i dialog!
Villkor för föreläsningen:
Pris: 450 kr/person inkl. moms. Tid: ca. 3 timmar. Minidebitering: 10 personer.
Föreläsningen kan genomföras i Gökboets lokaler, i anslutning till aktiviteterna, eller på valfri plats, enligt önskemål. Förbokning genom Gökboet krävs.