För företagen
Det är aktiviteterna som är vår grej på Gökboet och vi bygger er upplevelse kring.
Med vårt motto ”En upplevelse du minns” vill vi att ni går ifrån oss med minnen och skratt ni sent ska glömma, och prata om en lång tid framöver. Vi är flexibla och duktiga på att anpassa aktiviteterna så att de blir bäst för er grupp. Kul ihop, teambuilding, klurigt, lugnare grenar, fart och fläkt, inomhus eller utomhus? Oavsett vad ni efterfrågar har vi det mesta som passar de flesta företagsarrangemang.
Kombinera gärna era aktiviteter med en god lunch eller härlig middag eller varför inte ta del av någon av Winn’s prisförmånliga konferenspaket?
Aktiviteter vi rekommenderar till er företagsfest:


Minidebitering på ovan nämnda aktivitetspaket är 8 st och aktiviteten tar ca 2 tim. På vardagar har vi valfria starttider, efter vad som passar ert sällskap. Kontakta oss för tidsrådgivning.

Tillsammans med våra vänner på Quality Hotel Winn erbjuder vi konferenspaket för ert företag, med förmånliga priser:
Konferenspaket, Heldag: I paketet ingår: Konferenslokal, lunchbuffé, två kaffepauser med smörgås/kaka och Quality Break buffé.
Konferenspaket, Halvdag: I paketet ingår: Konferenslokalen 07.00-12.00 eller 13.00-18.00, lunchbuffé, en kaffepaus med smörgås/kaka och Quality Break buffé.
Villkor för konferenspaketen:
Pris: 491 kr/person inkl. moms (393 kr exkl. moms) för halvdagspaketet eller 684 kr/person inkl. moms (547 kr exkl. moms) för heldagspaketet. Minidebitering: 10 personer. Förbokning krävs och görs i samband med er övriga aktivitetsbokning.