Umgås med dina kollegor under roliga former, samtidigt som leken ibland blir till ”blodigt allvar” i en spännande tävling. Företagsaktiviteter hos oss handlar om lagarbete, och för oss är det självklart att alla ska kunna vara med, ha kul och skratta tillsammans. Alla är verkligen delaktiga hela tiden, vilket skapar gruppkänsla och gemenskap.

En del människor tycker inte om att tävla och andra älskar det. På ett företag finns ofta båda sorter, i olika åldrar, och det är viktigt att man försöker tillgodose alla. Detta har vi lyckats med och det är bland annat därför Gökboets aktiviteter är så populära när man planerar firmafest eller kick-off. Gökboet ligger dessutom endast 5-10 minuter från Centralstationen. Företagsaktiviteter i Göteborg hos Gökboet kan se ut på olika sätt.

Ni har verkligen roligt tillsammans och det är ett ypperligt tillfälle att lära känna varandra. Det blir ett fullspäckat program utan någon ”dötid” där ni tävlar mot varandra i lag. Vi har massor av aktiviteter som passar till ert sällskap. Hela företagsgänget kommer garanterat att gå nöjda härifrån!

Såhär kan det se ut:


Ankomst
Personalen möter upp och visar er tillrätta.

Ombyte
Vi har omklädningsrum både för både damer och herrar. Ni har själva oömma kläder och skor. Ni får samtidigt en introduktion och delas in i lag.

Aktiviteter
Vi är flexibla och duktiga på att anpassa övningarna så att de blir bäst för er grupp. Kul ihop, teambuilding, klurigt, lugnare grenar, fart och tävling, inomhus eller utomhus. Vi har det mesta som passar alla olika företagsarrangemang.

Äventyret
Aktiviteterna drar igång och nu är humöret på topp, och kände man inte sina lagkamrater innan så gör man det nu.

Vinst
Det lyckliga lag som finner får ihop flest poäng blir hyllade en lång tid framöver.

Middag
Snabbt och lätt på Gökboet eller också så bokar ni en två- eller trerätters på någon av våra samarbetspartners inom gångavstånd. Bokas genom oss.

Företagsfest, kickoff eller personalfest i Göteborg?

Vid en kick off är det extra roligt att prova på olika aktiviteter som gör er firmafest eller konferens till en rolig tillställning. Aktiviteter vid en kick off kan vara lugna eller fartfyllda, kreativa eller kluriga. Här hittar aktiviteter till er nästa kick off.

Företagsaktiviteter till kickoff, firmafest och konferens:

Kick off är en vanligt förekommande benämning för något som markerar starten av den årliga verksamheten eller dylikt inom ett företag eller inom en organisation. Det är vanligt att en kick off förenas med olika sorters aktiviteter, till exempel teambuilding- och samarbetsaktiviteter, som är till för att skapa en känsla av samhörighet och för att förmedla företagets eller organisationens målsättningar och visioner för det kommande året.

Aktiviteter för en rolig kickoff:

Vid en kick off är det vanligt att man förgyller tillställningen med roliga aktiviteter. Har man olika aktiviteter som programpunkter under ens kick off, blir eventet mer levande och minnesvärt. Aktiviteterna kan variera och anpassas till ens kick off, beroende på om man är inomhus eller utomhus till exempel. Här finns aktiviteter inom flera olika områden som passar vid kick off.

Anpassa aktiviteterna till just er kickoff:

Aktiviteterna vid en kick off kan variera. Dels beroende på var man befinner sig och dels beroende på vem som deltar i företagets kick-off. Vanligt är som sagt att man ägnar sig åt övningar som stärker samarbetet och teamkänslan. Detta är vanligast om det bara är anställda och personal som deltar i kick offen. Då kan man till exempel delta i femkamper, tävla i en hinderbana eller göra någon annan aktivitet där samarbetet står i fokus. Om man inte bara vill ägna sin kick off till samarbetsövningar och liknande, kan man komplettera med andra aktiviteter, som till exempel en matlagningsaktivitet, RIB eller vinprovning. Detta är att rekommendera om man har en kick off där även andra utanför företaget är bjudna. Ett bra råd är att försöka göra en aktivitet som inte så många på företaget gjort förut, detta skapar extra starka och trevliga minnen av er kick off.

Var kan man vara på kickoff?

Man kan ha sin kick off i företagets lokaler, vilket gör att man får anpassa aktiviteter och program till de ytorna. Vanligt är att företag startar sin kick off på företaget för att sedan fortsätta till andra ställen. Här kan man ha ett stopp vid någon rolig aktivitet, kanske en stadskamp på stan, eller åka ribbåt till nästa anhalt.

Många väljer även att åka till en annan ort på sin kick off, eller hyra andra större lokaler. Många aktivitetsarrangörer kan erbjuda fulla koncept med lokaler, aktiviteter och mat.

Men vad är en kickoff egentligen?

Som nämndes tidigare är en vanlig benämning på kick off en start av något slag. Kanske en nylansering av en produkt, kanske firandet av ett nytt arbetsår eller nytt arbetsteam. Men kick off är ett ganska brett ord. En kick off kan vara en fest, ett företagsevent, ett kundevent med mera. En sak som dock är gemensamt för kick off är att det brukar vara ganska festligt och innehålla roliga inslag.

Bra att tänka på vid en kickoff:

- Var ute i god tid med planeringen.
- Var ska ens kick off äga rum? Boka lokal, fixa till kontoret?
- Hur gör man med mat? Äta på restaurang eller boka catering?
- Boka aktiviteterna i god tid.
- Gör upp ett tydligt program för dagen så att alla kan hänga med.

Vem ska delta i ens kickoff?

Det får man bestämma på förhand och det beror naturligtvis på vad för typ av kick off man vill ha. Vill man fira en ny tjänst eller produkt kan man bjuda in kunder och samarbetspartners till sin kick off. Vill man fira något intern kan man ha en kick off för hela företaget eller för ett specifikt arbetslag inom organisationen.

 

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Vi hör av oss så snart vi kan!
Inkludera i meddelandet aktivitet, stad (i förekommande fall), datum, antal deltagare, och annan information som ni tycker att vi behöver veta för att göra er upplevelse oförglömlig.

OBS: Skriv i datumfältet med följande datumformat: åååå-mm-dd.

Ni kan även skicka ett mail till info@gokboet.se eller ringa till oss på 031-527 527.