Nu kan du köpa presentkort hos oss som är perfekt att ge bort till nära och kära i julklapp! Tror du att det var slut på julklappar där? Självklart inte, vid köp av ett presentkort får du även 10% rabatt när du gör din bokning. Hur grymt?


Välj ett belopp på ditt presentkort på 500:-, 1000:- eller ett valfritt över 500:-.
I dessa tider är det viktigt att stötta företag och genom att köpa ett presentkort hos oss på Gökboet är du med och hjälper oss att fortsätta sprida glädje och ge just dig en upplevelse att minnas.
Du köper ditt presentkort genom att skicka ett mejl till oss, på mejladress info@gokboet.se och i mejlet vill vi att du skriver med ditt (köparens) namn, det värdet du vill köpa och även eventuellt namnet på mottagaren av presentkortet. När vi mottagit ditt mejl så kommer du få ett mejl tillbaka med betalningsinfo och när vi mottagit betalningen skickar vi presentkortet, via mejl, till dig som du sedan kan skriva ut och ge bort.
Glöm inte att ta hand om varandra. Vi ses snart på Gökboet!!

Villkor för presentkortet: Presentkortet gäller som del av betalning av aktivitetspaket på Gökboet. Förbokning av sällskapet krävs och minidebitering på aktuellt aktivitetspaket gäller. På resterande belopp som kvarstår efter avdragen värdesumma från aktuellt presentkort utgår 10% rabatt. Presentkorten är giltiga t.o.m.: 2021-12-31.