I aktivitetshuset har vi två samlingsrum, ett större och ett mindre, där varje rum har sittplatser till ca. 25 personer. Till våra samlingsrum får man gärna ta med sig egen medhavd förtäring och sitta och inta den i goda vänners lag, i samband med er aktivitet hos oss.
Vi hyr även ut våra samlingsrum åt våra sällskap som vill nyttja salarna i minst en timme. Kanske vill ni ha ett mötesrum för ert nästa företagsmöte med kollegorna, eller en härlig samlingsplats för mingel och umgänge med vännerna? Kostnad för uthyrning är 500:- inkl. moms/påbörjad timme. Föranmälan krävs och görs i samband med er övriga aktivitetsbokning.
.
Varför inte starta er dag hos oss, med en fantastisk hotellfrukost? Winn dukar, varje dag, upp till en klassisk hotellfrukost som har allt de där som gör hotellfrukostar så speciella och mysiga. Slå er ner i hotellets mysiga matsal och hugg in på frukostens smarrigheter samtidigt som ni taggar till inför ert besök hos oss. En bättre start på dagen kan man inte få?
Villkor för frukostbokning:
Frukostar kan bokas mellan 06.00-09.30, måndag - fredag och 07.00-10.30, lördag - söndag. Pris per person: 125:- inkl. moms. Förbokning krävs och görs i samband med er övriga aktivitetsbokning. Betalning sker i samband med övrig aktivitetsbetalning på Gökboet.
Våra vänner på Quality Hotel Winn, erbjuder en härlig lunchbuffé för våra sällskap och gäster. Varje vecka byter de ut menyn och vill man se den menyerna är det bara att klicka in på hotellets Facebook-sida där de alltid uppdaterar kring sin lunchbuffémeny. Menyn innehåller alltid en härlig salladsbuffé, två mustiga val av varmrätt, bröd & smör, måltidsdryck och kaffe & kaka/sötsak.
Villkor för lunchbokning:
Lunchbuffén är öppen, vardagar mellan 11.30-13.30 och kostar 180:-/pp. inkl. moms för Gökboets gäster. Förbokning krävs och görs i samband med er övriga aktivitetsbokning. Betalning sker i samband med övrig aktivitetsbetalning på Gökboet.
Quality Hotel Winn kan också duka upp till härliga middagar i samband med er aktivitet hos oss. Vi har, tillsammans med Winn, tagit fram en skräddarsydd middagsmeny för Gökboets gäster - en meny där storsäljaren Winn's hamburgare (som ni ser på bilden) bl.a. finns med. I varje menyval ingår dessutom en stor öl/cider eller dricka i priset och även nyttjande av hotellets pool & relaxavdelning ingår kostnadsfritt, i middagspriset. Det dukas helt enkelt upp för en perfekt avslutning eller start på er upplevelse med Gökboet. för Gökboets gäster: Klicka här för att ta del av menyn.
Villkor för middagsbokning:
Middagar kan bokas med starttid från 17.00, måndagar - lördagar, ej söndagar då köket håller stängt. Förbokning krävs och görs i samband med er övriga aktivitetsbokning. Betalning sker i samband med övrig aktivitetsbetalning på Gökboet.
Hamburgetallriken

 

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Observera att du gör enbart en förfrågan via detta formulär, ej en bokning. Vi återkopplar så snart vi kan!
Inkludera i meddelandet aktivitet, stad (i förekommande fall), datum, antal deltagare, och annan information som ni tycker att vi behöver veta för att vi ska kunna ge er en upplevelse att minnas.
OBS: Skriv i datumfältet med följande datumformat: åååå-mm-dd.

Det går fint att skicka ett mejl till info@gokboet.se. Vi försöker svara inom 24 timmar. Eller ringa till oss på 031-527 527. Vi har telefontid, vardagar, mellan 09.00-17.00.

Varmt välkomna med er bokning!