Om webbplatsen Gökboet


Den här webbplatsen använder cookies

En webbplats ber att få lagra en liten textfil, kallad kaka (eller cookie), på besökarens dator. Webbplatser använder dessa kakor för att erbjuda tillgång till olika funktioner och följa användarnas surfvanor på sidor som använder samma kaka.

Kakor kommer i två varianter. Den första typen lagras under en längre tid på användarens dator och har ett utgångsdatum. De används ofta för att visa vad som är nytt sedan användarens senaste besök. När utgångsdatumet passerats, tas kakan bort vid återbesök på sidan som skapade den.

Den andra typen, sessionskakor, saknar utgångsdatum. Dessa kakor lagras temporärt i användarens dators minne under en surfsession, till exempel för att hålla reda på valt språk. Sessionskakor försvinner när webbläsaren stängs och lagras inte permanent på användarens dator.

För mer information besök Post & Telestyrelsen.

Ansvarig utgivare

Ansvarig utgivare av webbplatsen är Gökevent AB. Har du frågor om oss, behöver du ytterligare information, vill du komma i kontakt med oss eller har du synpunkter på informationen här på webbplatsen kan du alltid kontakta oss eller skriva ett mejl till adressen info@gokboet.se.

Produktion

Vi på Gökevent AB har vårt webbhotell hos Miss Hosting.