I aktivitetshuset finns det både herr- och damomklädningsrum för både ombyte och dusch. Här går det fint att hänga av sig och byta om före aktivitet och duscha och göra sig i ordning efter avslutad aktivitet. Självklart ingår detta utan extra kostnad i besöket hos oss.Vill man få ut mera relax än bara en dusch och ombyte i aktivitetshuset omklädningsrum erbjuder vi en hel relaxavdelning tillsammans med våra vänner på Qulaity Hotel Winn, som ligger ett stenkast från Gökboet.
Winn's pool- och relaxavdelning består av en större pool, bubbelpool samt bastu och dusch, Handduk ingår. Priset för att nyttja pool- och relaxavdelningen är 100:-/pp. inkl. moms. Förbokning krävs och görs i samband med er övriga bokning hos oss på Gökboet. Varmt välkommen att boka en härlig och avkopplande stund!


 

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Observera att du gör enbart en förfrågan via detta formulär, ej en bokning. Vi återkopplar så snart vi kan!
Inkludera i meddelandet aktivitet, stad (i förekommande fall), datum, antal deltagare, och annan information som ni tycker att vi behöver veta för att vi ska kunna ge er en upplevelse att minnas.
OBS: Skriv i datumfältet med följande datumformat: åååå-mm-dd.

Det går fint att skicka ett mejl till info@gokboet.se. Vi försöker svara inom 24 timmar. Eller ringa till oss på 031-527 527. Vi har telefontid, vardagar, mellan 09.00-17.00.

Varmt välkomna med er bokning!