1Får vi ta med oss egen förtäring till er?
Det går fint att ta med sig egen förtäring, som man kan inta i våra samlingsrum, som finns inomhus, eller på vår terrass utomhus (när vädret tillåter).
2Kan vi använda era samlingsrum, efteråt, för att mingla och umgås i?
Det går fint att hyra våra samlingsrum, före eller efter er aktivitet hos oss. Då tillkommer en kostnad på 500:-/påbörjad timme inkl. moms. Detta uppges då i aktivitetsbokningen.
3Vad har ni för åldersgräns för att få spela Paintball?
För att få spela paintball hos oss måste man vara minst 18 år gammal eller i vårdnadshavares sällskap.
4Hur tar man sig lättast till er?
Kolla under rubriken Kontakta och hitta oss här ovanför, så hittar ni vägbeskrivningar till Gökboets olika anläggningar.
5Hur länge har ni öppet?
Aktivitetshusets öppettider varierar efter hur våra sällskap har bokat sig. Vi kan erbjuda aktiviteter de flesta dagarna under året. Kundtjänst via telefon har öppet, vardagar 09.00-17.00. Bokningsförfrågan via hemsidan och mejl försöker vi svara på så snabbt vi kan!
6Har ni barnkalas och aktiviteter för ungdomar?
Jajemensan, visst har vi det. Klicka in dig på Alla paket/Vårt utbud, som du hittar i flikmenyn, så kan ni läsa om våra barnkalas (3-kamp) och våra ungdomskamp (4-kamp).
7Får man följa med och titta på utan att deltaga?
Ja, det får man, och det kostar ingenting då.
8Vad har ni gjort för att minska smittspridningen?
Vi har bland annat begränsat mängden grupper vi tar in åt gången, just nu är det högst tre stycken med ett maxantal på 50 pers inklusive arbetande personal. Dessutom har vi stängt av några av våra grenar. Detta kan ni läsa mer om genom att klicka på knappen som heter "covid-19" på startsidan.