1Får vi ta med oss egen förtäring till er?
Det går fint att ta med sig egen förtäring, som man kan inta i våra samlingsrum, som finns inomhus, eller på vår terrass utomhus (när vädret tillåter).
2Kan vi använda era samlingsrum, efteråt, för att mingla och umgås i?
Det går fint att hyra våra samlingsrum, före eller efter er aktivitet hos oss. Då tillkommer en kostnad på 500:-/påbörjad timme inkl. moms. Detta uppges då i aktivitetsbokningen.
3Vad har ni för åldersgräns för att få spela Paintball?
För att få spela paintball hos oss måste man vara minst 16 år gammal. Personer under 18 år måste ha med någon vuxen i gruppen som ansvarar för sällskapet.
4Hur tar man sig lättast till er?
Kolla under rubriken Kontakta och hitta oss här ovanför, så hittar ni vägbeskrivningar till Gökboets olika anläggningar.
5Hur länge har ni öppet?
Aktivitetshusets öppettider varierar efter hur våra sällskap har bokat sig. Vi kan erbjuda aktiviteter de flesta dagarna under året. Kundtjänst och bokning via telefon har öppet, vardagar 09.00-17.00. Bokning via bokningsförfrågan och mejl försöker vi svara på så snabbt vi kan!
6Har ni aktiviteter för barnkalas och aktiviteter för ungdomar?
Jajemensan, visst har vi det. Klicka in dig på Barnkalas & ungdomskamp, som du hittar i flikmenyn, så kan ni läsa om våra barnkalas (för 7-12 år) och våra ungdomskamp (för 12-17 år).
7Får man följa med och titta på utan att deltaga?
Ja, det får man, och det kostar ingenting då.

 

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Observera att du gör enbart en förfrågan via detta formulär, ej en bokning. Vi återkopplar så snart vi kan!
Inkludera i meddelandet aktivitet, stad (i förekommande fall), datum, antal deltagare, och annan information som ni tycker att vi behöver veta för att vi ska kunna ge er en upplevelse att minnas.
OBS: Skriv i datumfältet med följande datumformat: åååå-mm-dd.

Det går fint att skicka ett mejl till info@gokboet.se. Vi försöker svara inom 24 timmar. Eller ringa till oss på 031-527 527. Vi har telefontid, vardagar, mellan 09.00-17.00.

Varmt välkomna med er bokning!