Dags för en upplevelse att minnas i Göteborg?

En lyckad, privat tillställning, ska innehålla glädje, mycket skratt, roliga minnen och härlig gemenskap, helt enkelt en upplevelse att minnas!

Är det dags att anordna en möhippa eller svensexa? Eller vill familjen träffas och göra något annorlunda de inte brukar göra tillsammans? Är kompisgänget i tankarna på att göra något roligt, och utmanande? Oavsett vad för tillställning ni ska anordna är Gökboet er ultimata aktivitetshjälp.

Hos oss finns något för alla och det blir ett fullspäckat program utan någon dötid, där ni tävlar mot varandra i lag. Vi har massor av aktiviteter som passar just ert sällskap, vilken aktivitet tycker ni låter roligast och passar ert sällskap bäst? Varmt välkomna med er bokning!
 
 

 

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Observera att du gör enbart en förfrågan via detta formulär, ej en bokning. Vi återkopplar så snart vi kan!
Inkludera i meddelandet aktivitet, stad (i förekommande fall), datum, antal deltagare, och annan information som ni tycker att vi behöver veta för att vi ska kunna ge er en upplevelse att minnas.
OBS: Skriv i datumfältet med följande datumformat: åååå-mm-dd.

Det går fint att skicka ett mejl till info@gokboet.se. Vi försöker svara inom 24 timmar. Eller ringa till oss på 031-527 527. Vi har telefontid, vardagar, mellan 09.00-17.00.

Varmt välkomna med er bokning!