4-kamp ungdomar (10-12 år)

Delta i vår spännande 4-kamp, en idealisk aktivitet för aktiva ungdomar.

Vår ungdomsaktivitet är idealisk för en minnesvärd klassträff eller för att skapa unika minnen med din idrottsklubb. Är det dags för en rolig stund med dina vänner, eller planerar ni ett oförglömligt födelsedagsfirande? Vi har svaret på era behov. Oavsett anledningen, erbjuder vår 4-kamp på Gökboet en tonårsaktivitet för ungdomar med  den perfekta blandningen av spänning och underhållning för alla tillfällen.

Skapa Ert Eget Äventyr: Välj Banor för Er Unika 4-kamp

Hos oss får ni chansen att skräddarsy ert äventyr, välj från 12 av våra utmanande banor. I vår populära 4-kamp väljer ni personligen 4 banor från vår omfattande lista som finns tillgänglig i boknings formuläret. Dessutom bjuds ni på möjligheten att addera en femte bana som blir er spektakulära finalbana.

Laganda och Strategi: Genomförandet av Tävlingen

När ni anländer till Gökboet, kommer ni genast att välkomnas av vår erfarna personal. De ger er värdefulla instruktioner och förser ert lag med ett komplett 4-kamps-kit. Det är nu dags att utse en gruppledare, helst den som stod för bokningen, som tar ansvar för hela gruppen. Ni delar sedan upp er i lag, med upp till 10 personer i varje grupp, och varje lag utser en dedikerad lagledare.

Utmaning och Stöd: Tävlingen Tar Form

Nu är det dags att ta sig an utmaningen! Ni navigerar genom vårt aktivitetshus och tävlar på de utvalda banorna för aktiviteter för ungdomar. Vårt entusiastiska team finns alltid på plats för att ge instruktioner och erbjuda assistans vid behov, säkerställande en smidig och rolig tävling, som junioraktivitet för ungdomar så glöm inte att ha Roligt!

Avslutande Höjdpunkt: Den Spännande Finalen

Ert äventyr kulminerar med den spännande finalbanan. Här tänder ni kämpaglöden och tar er an den sista utmaningen, där allt avgörs i en intensiv slutstrid. Spänningen når sin kulmen när de sista poängen delas ut – vilket lag kommer att stå som stolt vinnare?

Avrunda Aktiviteten Med Gemenskap, Rolig stund och Glädje

Efter tävlingens slut i aktiviteten för ungdomar, är det dags att slappna av och njuta av varandras sällskap. Vår inbjudande loungeyta och kök står till ert förfogande. Här kan ni ungdomar, njuta av en välförtjänt fika, eller kanske fira med att öppna presenter. Det är viktigt att notera att loungeytan delas med andra sällskap och inte kan bokas separat.

På Gökboet skapar vi en miljö där glädje, samarbete och äventyr smälter samman för att skapa en upplevelse utöver det vanliga i aktiviteter för ungdomar. Oavsett tillfället, är vår 4-kamp den perfekta tonårsaktiviteten för att skapa bestående minnen. Vi ser fram emot att välkomna er till en dag fylld med skratt, utmaningar, och oförglömliga ögonblick i denna junioraktivitet för ungdomar!

Vår loungeyta och kök till gästerna (klicka på plustecknet för att läsa mera)
Direkt i vår reception finns vår mysiga loungeyta. Denna har alla som bokar hos oss fri tillgång till och ingår när ni bokar en 4-kamp hos oss. Perfekt yta för att ta med sig catering och sitta och äta och umgås efter era aktiviteter, eller varför inte sätta sig runt något av våra bord och samtala om utvecklingen på företaget och i arbetsgruppen?

Bakom repetition hittar ni också vår fullrustade kök som är till er gäster. Där har vi två stora kylskåp, fyra mikrovågsugnar, en spis samt diskho. Detta är till för er gäster och perfekt ifall ni vill kyla ned medhavd mat och dryck, värma något eller ta vatten till era vattenflaskor eller något annat. Ni har fri tillgång till hela köket.

Oavsett vilken anledning är vår loungeyta och kök perfekt för både mat, dryck och umgänge och ger den där perfekta inramningen av er 5-kamp hos oss på Gökboet!

loungeyta

fullt utrustad kök

Läs gärna igenom våra bokningsvillkor så tar ni del av bra info kring hur en bokning fungerar hos oss på Gökboet. Klicka på nedan knapp:

Våra banor:

Här nedan listar vi alla våra banor. Klicka på plustecknet vid varje bana för att läsa mera om varje bana!

AIR HOCKEY
air hockey snabbt men också lugn

Klassiskt Air Hockey-spel, med skillnaden att vårt bord är en super-variant och ni är 3 spelar från varje lag som spelar och samlar poäng gemensamt. Alla mål räknas ihop gemensamt och det lag som gjort flest mål efter 10 minuter står som segrare.

Fysisk: 0%
Lugn: 75%
Samarbete: 75%

BOLLHAVET
bollhavet med badankor

En klassisk aktivitet i ett format du säkert aldrig sett det tidigare. Leta reda på färgade bollar och badankor bland 1000-tals vita bollar i vårat studsiga och roliga upplåsbara bollhav.

Fysisk: 75%
Lugn: 0%
Samarbete: 25%

BUNGEE RUN
bungee run med gummiband

En av våra mest populära grenar. Spring sida vid sida och försök få din kloss längre fram än motståndarens.
Låter lätt? Absolut, men båda är fastsatta i ett antal bungee-rep som gör allt för att dra dig tillbaka!

Fysisk: 100%
Lugn: 0%
Samarbete: 0%

HINDERBANAN
30m lång hinderbana att krypa igenom

Vad sägs om en dryga 30 meter lång, uppblåsbar djungelbana med massa hinder? Det är vår hinderbana det!
Vilket lag bemästrar alla hinder först och får alla sina lagspelare först i mål?

Fysisk: 100%
Lugn: 0%
Samarbete: 50%

HÄSTRACE
hästrace med gissa kort

Har ditt lag turen med sig och kan rida in er häst först i mål? Här gäller det att gissa om nästa kort i leken är högre eller lägre och må snabbaste häst komma i mål först!

Fysisk: 25%
Lugn: 75%
Samarbete: 25%

NATTDUELLEN
nattduellen snabbast att ta flaskan Sök äventyr hos Gökboet: ungdomar, testa era gränser i en spännande 4-kamp.

Precis som i TV-programmet Mästarnas mästare ska du vara snabbast på flaskorna!
Du har en motståndare på andra sidan bordet och här är det kvickhet och koncentration som står i fokus!

Fysisk: 0%
Lugn: 100%
Samarbete: 0%

SKOTTKÄRRERACE
skottkärrerace den döve leder den blinde 10-17 år? Bli en del av Gökboets 4-kamp för en unik och minnesvärd grupp utmaning.

En rolig samarbetsgren där den ena är blind och den andra är döv. Utmed en slingrad väg ska paret ta sig i mål snabbare än motståndarnas par. Mycket skratt utlovas.

Fysisk: 25%
Lugn: 25%
Samarbete: 100%

SUMOBROTTNING
sumobrottning med dräkt Dynamisk, rolig, ungdoms fokuserad – Gökboets 4-kamp är det perfekta valet för aktiva ungdomar.

Sätt på er en varsin sumodräkt, ställ er redo och vänta på startsignalen. Börja brottas.
Vem är både starkast och smidigast och får över sin motståndare först förbi den röda cirkeln?

Fysisk: 75%
Lugn: 0%
Samarbete: 0%

SWEEPER ARM
sweeper arm hoppa och ducka på tid Gökboets 4-kamp för ungdomar: Ett äventyr med spänning, skratt och kamratskap väntar!

Ducka under och hoppa över armarna innan de sveper ner hela dig i Meltdown. Tillsammans jobbar ni med att samla mest tid. Armarna går snabbare och snabbare och byter håll utan förvarning. Vem står kvar längst?

Fysisk: 100%
Lugn: 0%
Samarbete: 50%

TJUREN
mekanisk tjur ferdinand Upplev teamwork och tävling i Gökboets ungdoms 4-kamp – idealisk för skolklasser och idrottslag!

Bemästrar du vår klassiska mekaniska tjur? Kan du sitta kvar trots att tjuren gör allt för att slänga av dig? Så plocka nu fram din intre Cowboy inom dig och sitt kvar längst av alla!

Fysisk: 25%
Lugn: 50%
Samarbete: 0%

TOARACE
toarace med elektriska toaletter Utmana dina vänner i Gökboets 4-kamp! Perfekt för ungdomar som söker fartfyllda aktiviteter.

En fartfylld uppblåsbar racerbana med motordrivna toastolar. I stafett ska ni åka på toastolarna och samla fler koner än motståndarlaget. Vi lovar mycket skratt och en upplevelse ni säkert aldrig varit med om förr!

Fysisk: 0%
Lugn: 75%
Samarbete: 75%

WHACK-A-WALL
whack-a-wall tryck in klossar Unga äventyrare! Upptäck 4-kamp hos Gökboet: team utmaningar, spänning och skoj för alla mellan 10-17 år.

Tryck in fler klossar än dina motståndare på denna upplåsbara vägg. När en kloss har tryckts in så kommer andra klossar tillbaka lika snabbt då motståndarlaget gör samma sak på andra sidan. Tempo!

Fysisk: 75%
Lugn: 0%
Samarbete: 50%