5-Kamp Tonåringar (13-17 år)

Om du är tonåring och söker spänning i Göteborg, varför inte prova vår 5-kamp? Vi erbjuder äventyr och laganda, perfekt för tonåringar. Börja med att välja bland 12 olika banor för en actionfylld dag. Sedan, på varje bana, kan du och dina vänner ta er an utmaningarna som stärker ert samarbete. För att hjälpa er att välja rätt, har vi detaljerade beskrivningar i vårt bokningsformulär. Slutligen, förbered er på en upplevelse som ger både spänning och teambuilding, skräddarsydd för tonåringar!

Mångsidig Tillställning för Tonåringar

För att sammanfatta oavsett om ni är en grupp tonåringar i skolan, ett gäng tonårs-vänner på jakt efter roliga stunder, eller en idrottsklubb som siktar på att stärka lagandan, är vår 5-kamp i Göteborg det perfekta valet. Först och främst erbjuder vi spännande aktiviteter som passar alla tonåringar. Därför, oavsett ert intresse, har vi engagerande utmaningar som väntar. Sammanfattningsvis, vår 5-kamp är en idealisk plattform för alla tonåringar som vill ha kul och skapa minnen i Göteborg.

Val av Banor och Final för Er Anpassade Upplevelse i 5-kampen

Speciellt vid er bokning erbjuder vi er möjligheten att utforska och välja bland hela 12 olika banor, vilket ger er chansen att skapa er alldeles egna, unika 5-kampsupplevelse här i Göteborg. Först och främst får ni förmånen att handplocka fem banor som ni önskar tävla på, inklusive en spännande finalbana, och detta garanterar en omfattande och dynamisk upplevelse från start till mål.
Utöver detta ställer vi till ert förfogande detaljerad information om varje bana direkt i bokningsformuläret, vilket syftar till att berika ert beslutsfattande. Vi inbjuder er även att utforska vår webbplats där ni kan få ytterligare insikter om varje bana, vilket gör det lättare för er att fatta välgrundade val inför er äventyrliga dag här i Göteborg.

Genomförande av Tävlingen och Lag uppdelning

När ni anländer till Gökboet för 5-kampen, blir ni välkomnade av vår personal som genast tar er under sina vingar för att förse er med viktiga instruktioner och rusta er med det nödvändiga 5-kamps-kitet. För att inleda dagen utses en gruppledare, gärna den som står som bokningsansvarig, för att ta på sig ledarrollen och koordinera alla kommande aktiviteter.
Slutligen är det dags att organisera sig i lag, med möjlighet att ha upp till 10 personer i varje lag. Med lagen på plats är det dags att påbörja er äventyrsfärd genom aktivitetshuset, där ni kommer att tävla på de förutbestämda banorna. Under hela denna spännande resa kan ni alltid förlita er på vår hjälpsamma personal, som står beredda att erbjuda tydliga instruktioner och ge stöd när så behövs. Detta försäkrar en smidig och njutbar upplevelse för alla inblandade.

Avslutning och Spänningen Vid Finalbanan i 5-kampen

Ytterligare som en spännande avslutning på 5-kampen, tar ni er an den utvalda finalbanan med full energi. Inledningsvis känns spänningen i luften, och ni ställs inför den slutliga utmaningen. Snart når ni kulmen, där varje poäng spelar en avgörande roll. Slutligen, när de sista poängen delas ut, uppenbarar sig svaret på den stora frågan: Vilket lag kommer att krönas som dagens segrare? Sammantaget detta avgörande ögonblick markerar slutet på en dag full av utmaningar och spänning.

Vår loungeyta och kök till gästerna (klicka på plustecknet för att läsa mera)
Direkt i vår reception finns vår mysiga loungeyta. Denna har alla som bokar hos oss fri tillgång till och ingår när ni bokar en 5-kamp hos oss. Perfekt yta för att ta med sig catering och sitta och äta och umgås efter era aktiviteter, eller varför inte sätta sig runt något av våra bord och samtala om utvecklingen på företaget och i arbetsgruppen?

Bakom repetition hittar ni också vår fullrustade kök som är till er gäster. Där har vi två stora kylskåp, fyra mikrovågsugnar, en spis samt diskho. Detta är till för er gäster och perfekt ifall ni vill kyla ned medhavd mat och dryck, värma något eller ta vatten till era vattenflaskor eller något annat. Ni har fri tillgång till hela köket.

Oavsett vilken anledning är vår loungeyta och kök perfekt för både mat, dryck och umgänge och ger den där perfekta inramningen av er 5-kamp hos oss på Gökboet!

loungeyta och kök till gästerna

köket

Läs gärna igenom våra bokningsvillkor så tar ni del av bra info kring hur en bokning fungerar hos oss på Gökboet. Klicka på nedan knapp:

Våra banor:

Här nedan listar vi alla våra banor. Klicka på plustecknet vid varje bana för att läsa mera om varje bana!

AIR HOCKEY
air hockey en del i 5-kamp för tonåringar

Klassiskt AirHockey-spel, med skillnaden att vårt bord är en super-variant och ni är 3 spelar från varje lag som spelar och samlar poäng gemensamt. Alla mål räknas ihop gemensamt och det lag som gjort flest mål efter 10 minuter står som segrare.

Fysisk: 0%
Lugn: 75%
Samarbete: 75%

BOLLHAVET
Göteborgs 5-kamp: Det perfekta valet för en rolig och samarbetsfrämjande aktivitet för tonåringar och träffas för en event kamp i bollhav med badankor.

En klassisk aktivitet i ett format du säkert aldrig sett det tidigare. Leta reda på färgade bollar och badankor bland 1000-tals vita bollar i vårat studsiga och roliga upplåsbara bollhav.

Fysisk: 75%
Lugn: 0%
Samarbete: 25%

BUNGEE RUN
Planera en unik tonårskamp i Göteborg med en spännande 5-kamp som bygger på teamarbete i Bungee Run eller Bungyrun med gummiband.

En av våra mest populära grenar. Spring sida vid sida och försök få din kloss längre fram än motståndarens.
Låter lätt? Absolut, men båda är fastsatta i ett antal bungee-rep som gör allt för att dra dig tillbaka!

Fysisk: 100%
Lugn: 0%
Samarbete: 0%

HINDERBANAN
Träffas i Göteborg för en extra minnesvärd kamp mellan Tonåringar eller en rolig 5-kamp ihop med vänner i 30m hinderbana djungel fysisk uthållighet.

Vad sägs om en dryga 30 meter lång, uppblåsbar djungelbana med massa hinder? Det är vår hinderbana det!
Vilket lag bemästrar alla hinder först och får alla sina lagspelare först i mål?

Fysisk: 100%
Lugn: 0%
Samarbete: 50%

HÄSTRACE
Göra i Göteborg för tonåringar, gör en tonårskamp till en äventyrlig upplevelse med en 5-kamp som stärker lagandan med hästrace kapplöpning med gissa kort.

Har ditt lag turen med sig och kan rida in er häst först i mål? Här gäller det att gissa om nästa kort i leken är högre eller lägre och må snabbaste häst komma i mål först!

Fysisk: 25%
Lugn: 75%
Samarbete: 25%

NATTDUELLEN
Unga tonåringar! Upptäck 5-kamp hos Gökboet: teamutmaningar, spänning och skoj för alla mellan 13-17 år med nattduellen snabbast på flaskorna.

Precis som i TV-programmet Mästarnas mästare ska du vara snabbast på flaskorna!
Du har en motståndare på andra sidan bordet och här är det kvickhet och koncentration som står i fokus!

Fysisk: 0%
Lugn: 100%
Samarbete: 0%

SKOTTKÄRRERACE
Gökboets 5-kamp för tonåringar: Ett äventyr med spänning, skratt och kamratskap väntar med skottkärrerace den döve leder den blinde I Göteborg,

En rolig samarbetsgren där den ena är blind och den andra är döv. Utmed en slingrad väg ska paret ta sig i mål snabbare än motståndarnas par. Mycket skratt utlovas.

Fysisk: 25%
Lugn: 25%
Samarbete: 100%

SUMOBROTTNING
Upplev teamwork och tävling i Gökboets tonårs 5-kamp – idealisk för vänner, skolklasser och idrottslag med sumobrottning med dräkter och kämpar glöd

Sätt på er en varsin sumo dräkt, ställ er redo och vänta på startsignalen. Börja brottas.
Vem är både starkast och smidigast och får över sin motståndare först förbi den röda cirkeln?

Fysisk: 75%
Lugn: 0%
Samarbete: 0%

SWEEPER ARM
sweeper arm ducka och hoppa på tid För en kreativ och sammanhållande aktivitet i Göteborg, välj en 5-kamp för er möhippa eller svensexa.

Ducka under och hoppa över armarna innan de sveper ner hela dig i Meltdown. Tillsammans jobbar ni med att samla mest tid. Armarna går snabbare och snabbare och byter håll utan förvarning. Vem står kvar längst?

Fysisk: 100%
Lugn: 0%
Samarbete: 50%

TJUREN
Dynamisk, rolig, ungdomsfokuserad – Gökboets 5-kamp är det perfekta valet för aktiva grupper. mekaniska tjuren ferdinand

Bemästrar du vår klassiska mekaniska tjur? Kan du sitta kvar trots att tjuren gör allt för att slänga av dig? Så plocka nu fram din intre Cowboy inom dig och sitt kvar längst av alla!

Fysisk: 25%
Lugn: 50%
Samarbete: 0%

TOARACE
13-17 år? Bli en del av Gökboets 5-kamp för en unik och minnesvärd grupputmaning med toarace med elektriska toaletter

En fartfylld uppblåsbar racerbana med motordrivna toastolar. I stafett ska ni åka på toastolarna och samla fler koner än motståndarlaget. Vi lovar mycket skratt och en upplevelse ni säkert aldrig varit med om förr!

Fysisk: 0%
Lugn: 75%
Samarbete: 75%

WHACK-A-WALL
Sök äventyr hos Gökboet: tonåringar, testa era gränser i en spännande 5-kamp i whack-a-wall whack a wall stresstålig

Tryck in fler klossar än dina motståndare på denna upplåsbara vägg. När en kloss har tryckts in så kommer andra klossar tillbaka lika snabbt då motståndarlaget gör samma sak på andra sidan. Tempo!

Fysisk: 75%
Lugn: 0%
Samarbete: 50%