Familjekamp (både över och under 18 år i familjen)

Aktivitetsbeskrivning för familjeaktivitet:

Vår Familjeaktivitet – Perfekt för Alla Åldrar

Först och främst, vår Familjekamp är den perfekta familjeaktiviteten för familjer och sällskap med blandade åldrar – såväl yngre som äldre deltagare. Vi har omsorgsfullt valt ut de banor som passar alla åldrar, vilka ni enkelt kan välja i boknings formuläret nedan.

Banor för Allas Nivåer:

Familjeaktivitet anpassade för Alla Åldrar

Denna unika familjekamp består av 5 banor plus en spännande finalbana. Det är ni som sällskap som bestämmer vilka banor ni vill anta utmaningen på. Ni tävlar i lag och vid er ankomst till Gökboet får ni tydliga instruktioner från vår erfarna personal, som även förser er med ett praktiskt 5-kamps-kit för familjen.

Instruktioner och Laguppdelning:

Klara Instruktioner för Enkel Delaktighet

Sedan kommer ni att utse en gruppledare, helst personen som stod för bokningen, som tar ansvar för hela familjen. Efter detta delar ni upp er i lag, med maximalt 10 personer per lag. Varje lag väljer en lagledare som leder sitt lag genom tävlingen.

Tävling och Slutlig Bedömning:

Spännande familjeaktivitet med Tävlingsmoment och Avslutning

Därefter inleder ni familjekampen genom att gå runt i vårt aktivitetshus och utmana varandra på de valda banorna. På varje bana finns vår glada och hjälpsamma personal redo att ge er instruktioner och assistans vid behov. Som höjdpunkt avslutar ni med den valda finalbanan, där kämpaglöden brinner starkt och allt avgörs när de sista poängen delas ut. I vår Familjekamp kan det överraskande bevisas att det inte alltid är de största och starkaste som vinner – även den lilla och smidiga kan triumfera i familjen.

Gemensam Avslutning och Samvaro:

Samvaro och Avslappning Efter Tävlingen

Efter avslutad tävling erbjuder vi er ett kök och en loungeyta för avkoppling och umgänge. Där kan ni sitta ner tillsammans, kanske ta en välförtjänt fika och reflektera över dagens spännande aktiviteter. Observera att lounge ytan är en gemensam yta som delas med andra sällskap och inte kan reserveras separat.

Viktig Information för Bokning:

Krav och Anpassningar

Viktigt att notera är att ni måste inkludera minst en minderårig (under 18 år) i ert sällskap för att kunna boka denna specifika aktivitet. Om sällskapet enbart består av deltagare över 18 år, kommer bokningen istället att omvandlas till en 5-kamp och priset justeras därefter.

Läs gärna igenom våra bokningsvillkor så tar ni del av bra info kring hur en bokning fungerar hos oss på Gökboet. Klicka på nedan knapp:

Våra banor:

Här nedan listar vi alla våra banor. Klicka på plustecknet vid varje bana för att läsa mera om varje bana!

AIRHOCKEY
airhockey lagspel En aktivitet för familjen och grannen i Göteborg: Delta i en 4-kamp som främjar laganda och teambuilding.

Klassiskt AirHockey-spel, med skillnaden att vårt bord är en super-variant och ni är 3 spelar från varje lag som spelar och samlar poäng gemensamt. Alla mål räknas ihop gemensamt och det lag som gjort flest mål efter 10 minuter står som segrare.

Fysisk: 0%
Lugn: 75%
Samarbete: 75%

BOLLHAVET
bollhav badankor Träffas i Göteborg för en extra minnesvärd familjekamp eller en rolig 4-kamp ihop med grannen.

En klassisk aktivitet i ett format du säkert aldrig sett det tidigare. Leta reda på färgade bollar och badankor bland 1000-tals vita bollar i vårat studsiga och roliga upplåsbara bollhav.

Fysisk: 75%
Lugn: 0%
Samarbete: 25%

BUNGEE RUN
bungeerun dragkamp För en kreativ och sammanhållande familjeaktivitet i Göteborg, välj en 4-kamp för familjen.

En av våra mest populära grenar. Spring sida vid sida och försök få din kloss längre fram än motståndarens.
Låter lätt? Absolut, men båda är fastsatta i ett antal bungee-rep som gör allt för att dra dig tillbaka!

Fysisk: 100%
Lugn: 0%
Samarbete: 0%

HINDERBANAN
hinderbana rutschkana För familjen i Göteborg en familjeaktivitet, prova en 4-kamp för en oförglömlig teambuilding-upplevelse.

Vad sägs om en dryga 30 meter lång, uppblåsbar djungelbana med massa hinder? Det är vår hinderbana det!
Vilket lag bemästrar alla hinder först och får alla sina lagspelare först i mål?

Fysisk: 100%
Lugn: 0%
Samarbete: 50%

HÄSTRACE
hästar race hästpolo Göra i Göteborg familjeaktivitet, gör en familjekamp med familjen till en äventyrlig upplevelse med en 4-kamp som stärker lagandan.

Har ditt lag turen med sig och kan rida in er häst först i mål? Här gäller det att gissa om nästa kort i leken är högre eller lägre och må snabbaste häst komma i mål först!

Fysisk: 25%
Lugn: 75%
Samarbete: 25%

NATTDUELLEN
nattduell på-tv Gör teambuilding till en central del av en familjeaktivitet i Göteborg genom att delta i en utmanande 4-kamp.

Precis som i TV-programmet Mästarnas mästare ska du vara snabbast på flaskorna!
Du har en motståndare på andra sidan bordet och här är det kvickhet och koncentration som står i fokus!

Fysisk: 0%
Lugn: 100%
Samarbete: 0%

SKOTTKÄRRERACE
skottkärra race samarbete Göteborgs 4-kamp: Det perfekta valet för en rolig och samarbetsfrämjande aktivitet för familjen och träffas för en familjekamp.

En rolig samarbetsgren där den ena är blind och den andra är döv. Utmed en slingrad väg ska paret ta sig i mål snabbare än motståndarnas par. Mycket skratt utlovas.

Fysisk: 25%
Lugn: 25%
Samarbete: 100%

SUMOBROTTNING
sumobrottare brottning sumo

Sätt på er en varsin sumodräkt, ställ er redo och vänta på startsignalen. Börja brottas.
Vem är både starkast och smidigast och får över sin motståndare först förbi den röda cirkeln?

Fysisk: 75%
Lugn: 0%
Samarbete: 0%

SWEEPER ARM
sweeperarm hoppa och ducka

Ducka under och hoppa över armarna innan de sveper ner hela dig i Meltdown. Tillsammans jobbar ni med att samla mest tid. Armarna går snabbare och snabbare och byter håll utan förvarning. Vem står kvar längst?

Fysisk: 100%
Lugn: 0%
Samarbete: 50%

TJUREN
tjurridning mekanisk tjur Planera en unik familjekamp i Göteborg med en spännande 4-kamp som bygger på teamarbete.

Bemästrar du vår klassiska mekaniska tjur? Kan du sitta kvar trots att tjuren gör allt för att slänga av dig? Så plocka nu fram din intre Cowboy inom dig och sitt kvar längst av alla!

Fysisk: 25%
Lugn: 50%
Samarbete: 0%

TOARACE
toalett race eltoalett

En fartfylld uppblåsbar racerbana med motordrivna toastolar. I stafett ska ni åka på toastolarna och samla fler koner än motståndarlaget. Vi lovar mycket skratt och en upplevelse ni säkert aldrig varit med om förr!

Fysisk: 0%
Lugn: 75%
Samarbete: 75%

WHACK-A-WALL
slå in en vägg riv en vägg Upplev en spännande del i en familjeaktivitet med 4-kampen i Göteborg, perfekt för en rolig stund.

Tryck in fler klossar än dina motståndare på denna upplåsbara vägg. När en kloss har tryckts in så kommer andra klossar tillbaka lika snabbt då motståndarlaget gör samma sak på andra sidan. Tempo!

Fysisk: 75%
Lugn: 0%
Samarbete: 50%