Välj en sida

Familjekamp (både över och under 18 år i samma sällskap)

Vår Familjekamp är den perfekta aktiviteten för familjen och släkten eller för sällskapet med blandade åldrar – både yngre och äldre. Vi har tagit fram de banor som passar alla åldrar som ni finner i bokningsformuläret här nedan. En Familjekamp består av 4 banor plus en finalbana och det är ni som sällskap som bestämmer vilka banor ni vill köra.

Ni tävlar i lag och när ni anländer till Gökboet får ni instruktioner från vår personal som sedan ger er ett litet 4-kamps-kit.

Ni utser en gruppledare som ansvarar för hela gruppen (vi ser helst personen som gjort bokningen), sedan delar ni in gruppen i lag om max 10 personer i varje lag. Varje lag ska ha en lagledare. Sedan går ni runt i vårt aktivitetshus och tävlar i dem banorna ni har valt. På plats finns vår glada personal som ger instruktioner på varje bana och som kan hjälpa till om det behövs. Som avslutning kör ni er valda finalbana och vi kan lova kämparglöd in i det sista och allt avgörs när de sista poängen delas ut. I vår Familjekamp kan det bevisas att störst och starkast är inte alltid vinnaren. Liten och smidig kan också ta hem dagens vinst. Oavsett ålder i sällskapet kan vi lova en kul stund med många skratt på Gökboet!

På plats har vi ett kök och en loungeyta för att sitta och umgås och kanske ta en fika efteråt. Loungeytan går inte att boka för sig själv utan delas av alla sällskap som är bokade samtidigt.

OBS! Ni måste ha minst en minderårig (under 18 år) i sällskapet för att kunna boka denna aktivitet.​​​​​​ Om det bara är deltagare över 18 år så görs bokningen om till en 5-kamp och priset kommer då justeras efter det.