Presentkort

Är du på jakt efter den perfekta presenten men osäker på vad du ska välja? Fundera inte längre! Vårt presentkort är en idealisk lösning som garanterat kommer att glädja varje mottagare.

För att börja, väljer du enkelt önskat belopp för ditt presentkort, med alternativ som sträcker sig från 500 till 2000 kr. Om du önskar ett annat belopp än de som standard erbjuds, tveka inte att kontakta oss. Vi står redo att anpassa presentkortet efter dina behov.

Gällande giltighet, kan du vara trygg med att varje presentkort behåller sitt värde i ett helt år från inköps datumet. Under denna process, fyller du i detaljerna som du vill ska framgå på presentkortet. När du känner dig helt nöjd med dessa uppgifter, fortsätter du smidigt till kassan för att slutföra ditt köp. Dessutom erbjuder vi flexibiliteten att köpa flera presentkort samtidigt om så önskas.

Våra presentkort är helt digitala och levereras direkt via mejl. Du har full frihet att välja om du vill skicka presentkortet direkt till dess lyckliga mottagare, eller först till dig själv för att sedan vidarebefordra det, skriva ut det, eller hantera det på ett sätt som passar dig bäst.

För att använda presentkortet, genomför mottagaren enkelt en bokning av det aktivitetspaket de önskar uppleva. Viktigt att notera är att köp av presentkortet inte automatiskt innebär en bokning av ett aktivitetspaket. Istället bokar man valt paket via vår hemsida och använder presentkortet som betalningsmedel.

Vi välkomnar dig varmt till en värld av spännande och roliga aktiviteter som utan tvekan kommer att föra med sig många skratt och glädjefyllda stunder!

Presentkort till din aktivitet i göteborg för en 5-kamp eller varför inte svensexa, möhippa