Välj en sida

Presentkort

Vill du ge bort den perfekta presenten? Vet du inte vad du ska ge bort i julklapp? Vårt presentkort är en perfekt present som kommer uppskattas oavsett mottagare.

Du köper ditt presentkort enkelt här nedan och kan välja på belopp från 500-2000kr. Vill du köpa på ett annat belopp än vad som erbjuds så är det bara att kontakta oss så löser vi det åt er.

Alla våra presentkort har en giltighetstid på 1 år från och med inköpsdatum. I nedan formulär ”skapar du” ditt presentkort och fyller i dem uppgifterna du vill ska vara på presentkortet. När du är nöjd med alla uppgifter går du till check-out och betalar ditt presentkort. Du kan också köpa flera presentkort om du så önskar.

Alla våra presentkort är digitala och skickas på mejl. Du kan välja att skicka presentkortet direkt till mottagaren av det, eller skicka till dig själv först, för att sedan skicka vidare, eller skriva ut det, eller vad som passar dig bäst.

För att nyttja presentkortet så gör man en bokning på det aktivitetspaketet man vill betala med sitt presentkort.
Observera att en bokning på ett aktivitetspaket är inte gjort när man köpt ett presentkort, utan man måste därefter boka det aktivitetspaket man vill köra, via hemsidan, och kan betala den bokningen med sitt presentkort. 

Varmt välkomna till en värld av roliga aktiviteter som garanterar skratt!