Vad kul att ni vill boka er aktivitet hos oss på Gökboet!

För att boka din upplevelse hos oss så fyller du enkelt i nedan bokningsförfrågan så kommer vi ta hand om er förfrågan så snart vi kan. Villkor för bokning hos oss på Gökboet kan ni läsa om längst ner på denna sida.

Observera att vi tar enbart emot bokningar via formuläret nedan och med minst en (1) dags framförhållning. Skulle inte formuläret funka går det också fint att skicka mejl till oss med samma uppgifter som i formuläret till: info@gokboet.se. För dig som har en hotmail, live eller outlook-mejl kan våra svar ibland hamna i skräpposten, så vi uppmanar att kolla där efter vårt svar.
Inkludera i formuläret:
• Vilket aktivitetspaket ni vill boka
• Datum för er bokning
• Antal deltagare
Valfritt: Vad för typ av sällskap ni är (om ni är kompisgäng, svensexa, möhippa, familj m.m.).
OBS: Skriv i datumfältet med följande datumformat: åååå-mm-dd.

Varmt välkomna med er bokning!


VÅRA ÄNDRINGS & AVBOKNINGSVILLKOR:

Ändring av antal i sällskapet kan ni göra upp till en (1) dag innan ert besök hos oss och det görs via mejl, som vändande mejl på bokningsbekräftelsen.
Eventuella avbokningar göres senast fem (5) dagar innan bokad dag. Därefter debiteras en avbokningskostnad på 1000 kronor. Vid utebliven närvaro vilket medverkar till att bokning ej kan genomföras debiteras hela kostnaden.

VÅRA BETALNINGSVILLKOR:

Vi på Gökboet är kontantfria och tar enbart kort (ej AMEX-kort) eller swish:
• En person betalar för hela sällskapet. Uppdelad betalning erbjuds ej. Betalning sker på plats, så ingen förskottsbetalning gäller.
• Faktura ställs endast ut mot företag, kommuner eller skolor med giltiga org.nr., ej till privatpersoner. För betalning med faktura är betalningsvillkoren 10 dagar netto.