Välj en sida

Frågor och svar:

När har Gökboet öppet och vilka tider kan man boka?

I bokningsformuläret som du hittar på hemsidan ser du också vilka starttider som är valbara. Du klickar dig fram på det datumet du vill boka och då ser du vilka valbara starttider som finns för just det datumet. Vår kundtjänst via telefon har öppet vardagar 10.00-17.00 och under helger svarar vi sporadiskt. Vår kundtjänst via email försöker vi svara så snabbt vi kan under vardagar, men har stängt under helger.

Vilka åldersgränser har Gökboet?

På Gökboet är åldersgränsen 10 år och det är en åldersgräns vi inte kan tumma på. Från 10 år betyder från det året man fyller 10 år. Åldersgränsen gäller alla våra kamper (4, 5 och Familjekamp). För att boka Paintball måste bokaren vara över 18 år och för att spela ute på Paintballbanorna är åldersgränsen minst 15 år gammal. Sällskap med minderåriga i (under 18 år) måste en vuxen vara med ute på Painballbanorna hela tiden, då det är den vuxna som har ansvaret för sällskapet.

Hur bokar jag aktivitet?

Du bokar ditt sällskap via vår hemsida. Klicka på den sällskapstyp ni är och därefter kommer bokningsformuläret upp. Gör ert val av aktivitet och välj datum och starttid och följ därefter anvisningarna i formuläret. När du gjort er bokning får du en bokningsbekräftelse till angivna mejladress. 

Hur väljer vi dem banor vi vill köra?

Era banor väljer ni i samband med att ni gör er bokning. I bokningsformuläret kommer alla valbara banor för ert sällskap att dyka upp och då gör ni er val. Sedan kan ni ändra era banval upp till 5 dagar innan ert besök hos oss. Ändringen gör ni enkelt via bokningsbekräftelse som ni får på er mejl. 

Hur ändrar jag i min bokning eller avbokar den?

När du gjort en bokning får du en bokningsbekräftelse skickad till den angivna mejladressen. I bekräftelsen har du en knapp där du kan göra ändringar samt även avboka om ni skulle behöva det. Ändringar i er bokning samt avbokning kan ni göra upp till 5 dagar innan ert besök hos oss.   

Har ni paket för ungdomar?

Jajemensan, visst har vi det. Under kategorin 4-kamp (ungdomar 10-17 år) hittar ni vår 4-kamp som är för ungdomar mellan 10-17 år. 

Har ni så man kan få inbjudningskort till kalaset?

I bokningsbekräftelse som du får när du bokat ditt kalas så finns inbjudningsmöjlighet där. Kolla din bekräftelse och följ anvisningarna där för att bjuda in dina kompisar till ditt kalas.

Hur funkar Gökboets olika kamper inomhus?

Ni tävlar i lag och när ni anländer till Gökboet får ni instruktioner från vår personal som också ger er ett litet kit med användbara saker. Ni utser en gruppledare inom er som ansvarar för gruppen och sedan går ni runt i vårt aktivitetshus och tävlar i dem banorna ni har valt på förhand via er bokning. Ni får instruktioner hur man spelar just den banan, samt även vilken tid ni har på er att spela den banan, från vår glada personal när ni kommer till den banan ni vill köra. Det är dock ni själva som bestämmer ordning på banorna, antal omgångar varje person ska köra, hur ni vill räkna poäng osv. 

Hur funkar Gökboets paintball och har ni någon åldersgräns?

Vår paintball har vi som uthyrningsverksamhet. När ni kommer och hämtar utrustningen hos oss på Gökboet möter ni upp vår personal på Exportgatan 1B och betalar för er uthyrning och skriver även på ett uthyrningsavtal mellan er som hyrestagare och oss som hyresvärd. Därefter packar ni in den färdigpackade utrustningen i bilarna och åker iväg till våra banor på Tagenevägen 72, i Hisings Kärra. När ni är på plats rekommenderar vi att ni delas in er i lag och därefter promenerar ni till spelfälten. Sedan kör ni igång och spelar på barnorna efter eget önskemål och tycke. Läs igenom våra olika spelvarianter, banor och säkerhetsföreskrifter innan spel och lägg gärna upp en strategi hur ni vill nyttja er tid på banorna. Efter avslutat spel packar ni ner all utrustning och åker tillbaka till Gökboet och Exportgatan 1B för återlämning av utrustningen. Vår personal kollar så allt är med tillbaka. Mer info hittar ni under FAQ – Paintball och boka gör ni via sidan Boka – Paintball.

Hur använder vi loungen, efteråt, för att mingla och umgås i?

Direkt i vår reception finns vår mysiga loungeyta. Denna har alla som bokar hos oss fri tillgång till och ingår när ni bokar en 5-kamp hos oss. Bakom repetition hittar ni också vår fullrustade kök som är till er gäster. Där har vi två stora kylskåp, fyra mikrovågsugnar, en spis samt diskho. Detta är till för er gäster och perfekt ifall ni vill kyla ned medhavd mat och dryck, värma något eller ta vatten till era vattenflaskor eller något annat. Ni har fri tillgång till hela köket. Loungeytan och köket går inte att boka för sig själv utan delas av alla sällskap som är bokade samtidigt.

Finns det omklädningsrum på Gökboet?

I aktivitetshuset finns det både ett herr- och ett damomklädningsrum för ombyte. Här går det fint att hänga av sig och byta om före aktivitet samt göra sig i ordning efter avslutad aktivitet. Det är sparsmakat med duschar och det finns totalt 2 duschar i hela aktivitetshuset fördelat på: 1 dusch i killarnas omklädningsrum och 1 dusch i tjejernas omklädningsrum. Att nyttja dusch och omklädningsrum ingår såklart utan extra kostnad i besöket hos oss.