Välj en sida
När har Gökboet öppet och vilka tider kan man boka?

I bokningsformuläret som du hittar på hemsidan ser du också vilka starttider som är valbara. Du klickar dig fram på det datumet du vill boka och då ser du vilka valbara starttider som finns för just det datumet. Vår kundtjänst via telefon har öppet vardagar 09.00-17.00 och under helger svarar vi sporadiskt. Vår kundtjänst via email försöker vi svara så snabbt vi kan under vardagar, men har stängt under helger.

Hur bokar jag aktivitet?

Du bokar ditt sällskap via vår hemsida. Klicka på den sällskapstyp ni är och därefter kommer bokningsformuläret upp. Gör ert val av aktivitet och välj datum och starttid och följ därefter anvisningarna i formuläret. När du gjort er bokning får du en bokningsbekräftelse till angivna mejladress. 

Hur väljer vi dem banor vi vill köra?

Era banor väljer ni i samband med att ni gör er bokning. I bokningsformuläret kommer alla valbara banor för ert sällskap att dyka upp och då gör ni er val. Sedan kan ni ändra era banval upp till 5 dagar innan ert besök hos oss. Ändringen gör ni enkelt via bokningsbekräftelse som ni får på er mejl. 

Hur ändrar jag i min bokning eller avbokar den?

När du gjort en bokning får du en bokningsbekräftelse skickad till den angivna mejladressen. I bekräftelsen har du en knapp där du kan göra ändringar samt även avboka om ni skulle behöva det. Ändringar i er bokning samt avbokning kan ni göra upp till 5 dagar innan ert besök hos oss.   

Har ni barnkalas och aktiviteter för ungdomar?

Jajemensan, visst har vi det. Under kategorin Kalas/Party och Ungdomar/Skolklasser & Idrottslag hittar ni våra 4-kamper som är för barn och ungdomar. 

Har ni så man kan få inbjudningskort till kalaset?

I bokningsbekräftelse som du får när du bokat ditt barnkalas så fins inbjudningsmöjlighet där. Kolla din bekräftelse och följ anvisningarna där för att bjuda in dina kompisar till ditt kalas.

Hur funkar Gökboets olika kamper inomhus?

Ni tävlar i lag och när ni anländer till Gökboet får ni instruktioner från vår personal som också ger er ett litet kit med användbara saker. Ni utser en gruppledare inom er som ansvarar för gruppen och sedan går ni runt i vårt aktivitetshus och tävlar i dem banorna ni har valt på förhand via er bokning. Ni får med er instruktionsblad på de banor ni har valt och på plats finns vår glada personal som kan hjälpa till om det behövs.

Hur funkar Gökboets paintball och har ni någon åldersgräns?

Vår paintball har vi som uthyrningsverksamhet. När ni kommer och hämtar utrustningen hos oss på Gökboet möter ni upp vår personal på Exportgatan 7 och betalar för er uthyrning och skriver även på ett uthyrningsavtal mellan er som hyrestagare och oss som hyresvärd. Därefter packar ni in den färdigpackade utrustningen i bilarna och åker iväg till våra banor på Tagenevägen 72, i Hisings Kärra. När ni är på plats rekommenderar vi att ni delas in er i lag och därefter promenerar till spelfälten. Sedan kör ni igång och spelar på barnorna efter eget önskemål och tycke. Läs igenom våra olika spelvarianter, banor och säkerhetsföreskrifter innan spel och lägg gärna upp en strategi hur ni vill nyttja er tid på banorna. Efter avslutat spel packar ni ner all utrustning och åker tillbaka till Gökboet och Exportgatan 7 för återlämning av utrustningen. Vår personal kollar så allt är med tillbaka. Vi har en 18-års-gräns på vår Paintball. Mer info hittar ni under FAQ – Paintball och boka gör ni via sidan Boka – Paintball.

Kan vi använda era samlingsrum, efteråt, för att mingla och umgås i?

I våra barnkalas ingår det att använda vår samlingssal i ca. 30 minuter efter genomförda aktiviteter för eget födelsedagsfirande med paketöppning och fika och/eller lättare mat.  
Övriga sällskap lånar vi gärna ut våra samlingsrum till våra gäster en stund efter genomförda aktiviteter. Där går det fint att sitta och dricka något tillsammans men ingen förtäring får ske hos oss. 

Finns det dusch och omklädningsrum på Gökboet?

I aktivitetshuset finns det både herr- och damomklädningsrum för både ombyte och dusch. Här går det fint att hänga av sig och byta om före aktivitet och duscha och göra sig i ordning efter avslutad aktivitet. Självklart ingår detta utan extra kostnad i besöket hos oss.