Tips för Möhippa


En lyckad möhippa ska innehålla glädje, mycket skratt, roliga minnen och kanske viss kamratlig skam för den som ska gifta sig. Det allra viktigaste är att dagen blir en upplevelse att minnas.

Ska du anordna en möhippa i Göteborg är Gökboet det ultimata stället. Att hela gruppen, och inte bara den blivande bruden, är med på samtliga aktiviteter blir alltid uppskattat, speciellt av själva huvudpersonen.

Ni har verkligen roligt tillsammans och det är ett ypperligt tillfälle att lära känna varandra, vilket kan vara en fördel inför bröllopsfesten. Det blir ett fullspäckat program utan någon ”dötid” där ni tävlar mot varandra i lag. Vi har massor av aktiviteter som passar till ert sällskap. Möhippegänget kommer garanterat att gå nöjda härifrån!

Aktiviteter vi rekommenderar till er möhippa:


Rekommenderat minsta antal är 8 st och äventyret tar ca 2 tim. På lördagar har vi fyra starttider att välja emellan: 09.00, 12.00, 15.00 och 18.00.

LÄS MER OM MÖHIPPA – KLICKA HÄR

 

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Observera att du gör enbart en förfrågan via detta formulär, ej en bokning. Vi återkopplar så snart vi kan!
Inkludera i meddelandet aktivitet, stad (i förekommande fall), datum, antal deltagare, och annan information som ni tycker att vi behöver veta för att vi ska kunna ge er en upplevelse att minnas.
OBS: Skriv i datumfältet med följande datumformat: åååå-mm-dd.

Det går fint att skicka ett mejl till info@gokboet.se. Vi försöker svara inom 24 timmar. Eller ringa till oss på 031-527 527. Vi har telefontid, vardagar, mellan 09.00-17.00.

Varmt välkomna med er bokning!